U trendu

Počela prodaja ulaznica za EXIT festival

Prodaja ulaznica za EXIT festival koji će od 6. do 9. jula 2017. godine biti odžan na Petrovaradinskoj tvrđavi, počela je danas tačno u podne u GIGSTIX-ovoj poslovnici u „Pariskom magazinu“ u centru Novog Sada.

Povodom početka prodaje ulaznica za zvanično najbolji muzički festival u Evropi, održan je performans sa temom „summer of love“, što je lajtmotiv narednog Exita. Performans su izveli studenti glumačke akademije u Novom Sadu.

Sam početak prodaje ispraćen je numerama iz čuvenog mjuzikla „Kosa“ koje su izveli pomenuti studenti glume u okviru tog performansa.

„Nova sezona Exita je u znaku ljubavi i u tom stilu je pripremljen i ovaj performans kojim smo želeli da obeležimo početak prodaje ulaznica, što praktično predstavlja i početak nove Exit sezone“, rekla je Tanjugu portparolka Exit festivala Daniela Piperčević.

Ona je istakla da je od ranog jutra u „Pariskom magazinu“ velika gužva i da u dugom redu čekaju svi oni koji žele da po promotivnim cenama kupe ulaznice.

„Cena ovih prvih promotivnih ulaznica je 5.990 dinara i iz iskustva znamo da se te ulaznice rasprodaju u roku od nekoliko sati. Za prve kupce pripremili smo i neke prigodne poklončiće“, istakla je Piperčević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.