U trendu

Porodica Marinka Rokvića objavila tačan uzrok smrti slavnog pevača

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini. Tužnim povodom oglasila se porodica i otkrila da se pevač borio sa opakom bolešću, prenose mediji.

– S velikom tugom obaveštavamo javnost da je naš voljeni suprug, brat, otac i deda Marinko Rokvić, preminuo jutros nakon teške borbe sa kancerom pankreasa. Porodica u ovom neizmerno teškom trenutku moli da poštujete njenu privatnost. Detalji o datumu održavanja sahrane biće naknadno objavljeni – piše u saopštenju porodice Rokvić.

Podsetimo, Marinko Rokvić je srpski pevač rođen 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu. Roditelji su mu bili strogi, a porodica je teško živela jer su se samo bavili poljoprivredom. Marinko i njegov brat su od malih nogu pokazivali interesovanje za muziku pa su učestvovali na većini školskih priredbi.

Marinko je voleo da peva i da svira pesme na harmonici, a bratu su bolje išla kola. Obojica su bili samouki, a svađali su se jedino oko harmonike jer su imali samo jednu. Pored muzike, Marinko je voleo i da trenira fudbal.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar