Rijana počinje da živi s novim dečkom

Kada je u pitanju muzika, za čuvenu lepoticu s Barbadosa nema zime. Njen poslednji album "Rated R" od samog početka imao je odličan prijem i kod publike, ali i kad je kritika u pitanju. Beleže se uspesi u nizu, prodaja ide odlično. Ređaju se i singlovi, a poslednji za sada izbačen je nedavno. Radi se o pesmi "Rude Boy", koja se već dve nedelje nalazi na prvom mestu Bilbordove Hot 100 liste. Ovo je zapravo šesti singl broj jedan zanosne Rijane i četrnaesti koji se probio u top deset u dosadašnjoj karijeri. A dobro znamo da joj je tek 22 godine. Šta li tek da očekujemo u vremenu koje sledi?
U mnoštvu članaka o Rijani koje možete naći u našoj arhivi jedan od njih nagoveštava da bi najzad moglo doći i do kraja ljubavnim problemima. Poznato je šta joj se sve izdogađalo u prošlosti, da se ne ponavljamo. Međutim, kraj muka je na pomolu. Naime, upravo svoj 22. rođendan prelepa Rijana proslavila je u društvu poznatog američkog igrača bejzbola Meta Kempa (Matt Kemp). Ono što se tada šuškalo, danas je zvanično. Vlasnica hita "Russian Roulette" i 25-godišnji član "Los Angeles Dodgers"-a su u ljubavnoj vezi! Ali, to nije sve. Posle svega mesec dana zabavljanja, Rijana je pozvala svog dečka da živi s njom. Prethodno je upoznala i Metove roditelje, što već dovoljno govori o zajedničkoj budućnosti. Njegovi prijatelji govore da je Kemp presrećan što će se preseliti u vilu svoje nove devojke u Los Anđelesu. Poznati američki magazin "Star" prenosi izjavu jednog od ‘insajdera’:
"Met je veoma srećan zbog selidbe kod Rijane. Znao je da je pitanje vremena kada će početi da žive zajedno. On je voli i želi da bude srećna".
Ipak, Kemp je oprezan u tome i još uvek ne želi da proda svoje imanje, dok ne vidi kako će se stvari odvijati. Ali očigledno je da su njih dvoje zaljubljeni do ušiju. Inače, svoj prvi romantični odmor ovaj par je imao u januaru u Meksiku, ali su tada sve to prikrivali rečima da su oni samo prijatelji. Danas su maske spale, i oni mogu da uživaju u svojoj ljubavi punim plućima. Rijana je to, pre svih, svakako zaslužila. Srećno, golupčići.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.