U trendu

Rijana pokazala gaćice – ali i celulit

Pitali smo se kada će doći taj dan kada ćemo moći da kažemo da je mlada pevačica Rijana najzad ostavila sve muke iza sebe. Kada ćemo biti sigurni da se potpuno opustila i krenula u novi život, dišući punim plućima? Pomno smo pratili svaki korak nakon završetka suđenja (doduše, i ranije smo to činili).
Čim je krenulo da se šuška da Rijana ima novog dečka, verovali smo da je to to. Novi dečko, novi život. Ili ne? Potom je prvi put javno progovorila posle onih strašnih batina dobijenih od bivšeg voljenog – Krisa Brauna. Pojavila se uživo u jednom od najgledanijih šou-programa na televiziji – "Good Morning America", i rekla sve što joj je na srcu. Dobro, ali je li to bilo to? Možda… Nedugo zatim dobila je od poznatog magazina "Glamur" izuzetno priznanje i nagradu za ženu godine. Potpuno zasluženo. Tu smo već znali da je na pravom putu. Nastavila je s izlascima i nastupima, stigla je i da odbije poklon u vidu šampanjca vrednog čak 10.000 dolara. E, tu smo već bili sigurni da je "svoja na svome". Usledio je novi album, prvi singl, slobodnije fotografije, dakle, dobra stara Rijana se vratila.
Danas možemo reći da se Rijana sasvim opustila. Doduše, po nečijem ukusu, možda i previše. Evo o čemu se radi. U pitanju je bila pretpremijera novog albuma "Rated R" u Londonu, koji se, u trenucima dok ovo pišemo, pojavio u prodaji. Promotivni koncert održan je na čuvenoj Brikston akademiji. Fanovi su bili, najblaže rečeno, oduševljeni novim pesmama. Nakon uspešnog nastupa usledila je luda žurka u poznatom noćnom klubu "Mahiki", uz mnogo glamura i lepote, ali i alkohola. Ne znam da li je ovo poslednje nabrojano presudilo ili je u pitanju bio samo nezgodan ugao kamere. Ovu veselu žurku posetio je i trenutno jedan od najpoznatijih bračnih parova – Bijons i Džej Zi, koji su došli direktno s nastupa u O2 areni.
U ranim jutarnjim satima, Rijana se uputila ka svojoj limuzini koja ju je čekala napolju. To su iskoristili brojni fotoreporteri, kako bi uslikali jedinstvene fotografije 21-godišnje lepotice. Rijana je, u borbi sa svojom ultrakratkom haljinicom ostala bespomoćna kao list na vetru. Sevali su blicevi, a bogami i gaćice i celulit. Znam da će mnogi fanovi posle ovih fotki biti razočarani, ali i Rijana je samo ljudsko biće. A ovoga puta ostala je bez pomoći profesionalaca i neizbežnog "Fotošopa". Ma, nema veze, preživećemo mi i celulit, samo kad se ona posle svih muka najzad opustila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)