U trendu

Rijana pozirala gola

Odjeknulo je kao bomba. A zvučalo je neverovatno, gotovo nestvarno. Ipak, dokazi su tu… Pop ikona današnjice, idol mnogih devojčica, san i žudnja muškaraca, u isto vreme i nevinog i provokativnog izgleda, preslatka devetnaestogodišnja Rijana (Robyn Rihanna Fenty), pozirala je naga za januarski broj nemačkog izdanja popularnog magazina „FHM“. Na naslovnoj strani ova zvezda s Barbadosa simbolično je sakrivena iza kišobrana, ali je zato na unutrašnjim stranama kao od majke rođena, doduše, na jednoj fotografiji okrenuta leđima, a na drugoj pod mlazom vode. Namerno spominjem majku, jer je upravo nju pevačica pominjala samo mesec dana pre toga u intervjuu za isti časopis. Naime, Rijana je izjavila da je svesna svoga seksepila ali da se nikada ne bi slikala gola, ma koliko joj novca ponudili, jer joj je tek 19 godina a i „majka bi je ubila“. Neko bi rekao da je očigledno da sve ima svoju cenu.
Nedavno je 15.000 srećnika imalo tu čast i zadovoljstvo da posle dva sata čekanja vidi i čuje ovu simpatičnu umetnicu uživo u Beogradu, u Beogradskoj areni. Koncert jeste kratko trajao, samo jedan čas, ali su se svi i te kako uverili da Rijana ne samo što lepo izgleda već i fenomenalno peva. Inače, nastupa od 2005. godine. Iako je jako mlada (rođena 20. februara 1988.), do sada je već snimila tri albuma: „Music of the Sun“ (2005), „A Girl Like Me“ (2006) i „Good Girl Gone Bad“ (2007). Svakako, njen najpoznatiji hit je pesma „Umbrella“, ali tu su još i singlovi „Don’t Stop the Music“, „Pon the Replay“, „SOS“, „Unfaithful“… Za svoj vrtoglavi uspeh najviše može da zahvali vlasniku producentske kuće „Def Jam Records“, popularnom reperu Džej Ziju (Jay-Z), koji je prvi prepoznao kvalitet i probio je na sam vrh muzičke scene.
Na kraju, ostaje nam samo da uživamo u muzici ali i u fotografijama. I naravno, da vidimo kako će reagovati Rijanin dečko, glumac Džoš Hartnet (Josh Hartnett), koji bi, kako se priča, želeo da bude u vezi sa slatkom i nevinom devojkom, koju može ponosno da odvede kući i upozna sa svojim roditeljima. Poznati glumac je očigledno brzo preboleo svoju dugogodišnju devojku Skarlet Johanson i predao se čarima mlade pevačice. Da li će posle ovoga ipak smoći snage da je upozna s roditeljima videćemo uskoro. A što se tiče Rijanine majke Monike, mislim da će kod nje mnogo bolje proći, naročito kad bude bacila na sto honorar koji je dobila od časopisa.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (31)