U trendu

Rijana se ponovo slikala gola

Interesovanje za nju ne prestaje otkako se pojavila na sceni. Naslovne strane svetskih tabloida i magazina pune su njenih slika. Mediji bruje o njoj. Prati se svaki korak. Bila je na vrhu, a bogami i na dnu. Sad je ponovo tamo gde joj je mesto, među zvezdama. I zaslužila je da se posle svega malo opusti.
I mi smo išli u korak s vremenom. Naša arhiva prepuna je članaka o ovoj popularnoj pevačici. Sve smo pratili i prenosili vam. Uspeh, gotovo preko noći, slava, pa onda hladan tuš, bezmalo bankrot i sukob s menadžerkom. Zatim novi procvat, ljubav, činilo se velika i prava. A onda novi šok. Ni manje ni više nego batine. Užasno maltretiranje i zlostavljanje. Javnost u neverici. Ma, je li moguće? Zar od čoveka koga je volela? Moguće je, nažalost, moguće. I to je preživela. Ali, nije kraj. Ona tvrdi da ga i dalje voli. Zar posle svega? Ljubav je čudo! Obožavaoci su debelo protiv toga, porodica takođe. Ipak je odustala od obnavljanja veze pod tim pritiskom. Usledila su suđenja i na kraju nagodba. Sve je priznao. Zloglasni Kris Braun. Sada se stvari sležu. Vraćaju u normalu. Fanovi se pribojavaju da bi se mogao ponoviti stari scenario. Da mu se opet vrati. Videćemo.
Sve smo to ispratili. Zaista je velika ta Rijana. Lepotica s Barbadosa. Džej Zijeva štićenica. Kišobran devojčica. Kako god hoćete. Jedan je članak bio poseban. Jedan od onih najčitanijih i onih s najviše vaših komentara. Jedni su je napadali, drugi branili. Malo je bilo ravnodušnih. Ipak je tada imala svega 19 godina. Mislim da je ona to i htela. Da podigne prašinu. Naravno, ni honorar nije bio za bacanje. Pričamo o članku iz januara 2008. godine – "Rijana pozirala gola". Januarski broj nemačkog izdanja popularnog magazina "FHM" osvanuo je s obnaženim slikama popularne pevačice. Doduše, naslovnica nije previše otkrivala, ali se unutra moglo štošta videti. Hvala bogu, bar je imala šta da pokaže.
Danas Rijana nastavlja s tom praksom. Dve godine starija i svakako izazovnija, odlučila se na isti korak. I neka je, zaista je prelepa. Naravno, i vi ćete reći svoj sud, ali mislim da je posle svega što joj se izdešavalo, zaslužila da prodiše punim plućima. Ujedno i da obraduje svoje fanove. Ovoga puta izabrala je septembarsko izdanje poznatog časopisa "Vogue". Fotografije su odlične a sve su rađene u crno-beloj tehnici. Eto, nakon nekoliko meseci više nego opravdane pauze, Rijana je ponovo aktivna. Nedavno smo dobili pesmu "Run This Town", koju je uradila sa Džej Zijem i Kanjeom Vestom, a sada možemo i vizuelno da uživamo. Da prekratimo vreme do novog albuma, najavljenog za kraj godine, eventualno početak 2010. Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar