U trendu

Robi Vilijams i „Take That“ ponovo zajedno

Započeli smo priču o popularnom engleskom pevaču Robiju Vilijamsu. U prethodnom članku najavili smo njegovu kompilaciju najvećih hitova iz dve decenije duge karijere. Radi se o izdanju "In And Out Of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010". Danas imamo novu i, reklo bi se, senzacionalnu vest. Evo o čemu se radi.
Prvi put nakon razlaza 1995. svi originalni članovi nekada veoma popularnog bojz benda "Take That", uključujući i samog Robija, ponovo su se okupili i zajedno će snimiti novi album koji bi trebalo da se pojavi u novembru. Sve je, naravno, i zvanično potvrđeno na oficijelnom sajtu. Robi je izjavio da je bio "sramotno" uzbuđen kada su se sva petorica pojavila u istoj sobi. Vilijams kaže da se osećao kao da se posle dugog puta vratio kući. I Mark Oven (Mark Owen) nije zaostajao u svojim izjavama.
"Skupiti svu petoricu u istoj prostoriji nekada je izgledalo kao san koji se nikada neće ostvariti. Ipak, to se desilo i zaista smo snimili ploču. Bilo je fenomenalno provoditi vreme s Robijem. Ali, i dalje ja bolje igram fudbal", rekao je tom prilikom Mark.
Oglasio se i Džejson Oranž (Jason Orange):
"Presrećan sam što je Robi ponovo s nama. Nije važno koliko će to trajati. Samo želim da uživam u svakom trenutku. Život je ponekad čudesno nepredvidiv".
Inače, kada se sabere samostalni i zajednički rad, ova petorica momaka dostigli su prodaju od preko 80 miliona albuma širom sveta, nastupali su uživo pred više od četrnaest i po miliona ljudi, imali su trinaest albuma i sedamnaest singlova koji su stigli do mesta broj jedan, dobili su čak devetnaest "BRIT Awards", osam MTV nagrada i pet nagrada "Ivor Novello". Poslednji zajednički album objavili su sada već davne 1995. godine. U pitanju je ostvarenje pod nazivom "Nobody Else". Posle toga, Robi je napustio grupu, koja se naredne godine na nesreću miliona tinejdžerki širom sveta i zvanično raspala. Bend se ponovo okupio 2005, doduše, bez Vilijamsa, kako bi objavio još dva albuma ("Beautiful World" – 2006. i "The Circus" – 2008.). I tada se pričalo da će im se pridružiti i Robi, ali se to nije desilo.
Sad je, eto, došlo vreme za nove zajedničke pobede. Srećno, momci!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.