U trendu

Robi Vilijams ponovo zajedno s grupom „Take That“

Ova vest će svakako obradovati fanove grupe "Take That", iako ne donosi mnogo toga novog i još uvek ne ozvaničava ponovnu saradnju benda s nekadašnjim članom, Robijem Vilijamsom (Robbie Williams). Objasnićemo celu priču.
Naime, Robi Vilijams se nedavno pridružio svojoj staroj ekipi, koja se rasformirala 1995. pa se nedavno ponovo okupila u punom sastavu, doduše, samo na nekoliko sati. Momci su zajedno proveli vreme u studiju u Los Anđelesu kako bi snimili singl koji producira Sajmon Kauel (Simon Cowell), a čiji će prihod od prodaje ići u humanitarne svrhe za pomoć žrtvama zemljotresa na Haitiju. Radi se zapravo o obradi čuvenog hita grupe "R.E.M.", "Everybody Hurts", na kojem još učestvuju i Kajli Minog (Kylie Minogue), Leona Luis (Leona Lewis), Maraja Keri (Mariah Carey) i Rod Stjuart (Rod Stewart).
Poznate britanske novine "The Sun" navode da je ekipa bila veoma dobro raspoložena na snimanju i da su lepo zabavili prisećajući se starih dana. Kasnije su, kako se navodi, čestitali jedni drugima na odlično odrađenom poslu uz prijateljsko grljenje, a sve su proslavili na zajedničkoj večeri u restoranu. Sve je bilo baš kao u dobra stara vremena. Isti izvor u novinama tvrdi da su se ovom prilikom bivši "saborci" dogovorili i o nastavku saradnje i snimanju novih zajedničkih pesama. Zaključak ovog članka je da su momci iskoristili zajedničko vreme u Los Anđelesu kako bi, između ostalog, dogovorili novo ujedinjenje, što je sjajna vest za sve koji su poštovaoci njihove muzike.
Portparol benda "Take That", koji trenutno čine Geri Barlou (Gary Barlow), Hauard Donald (Howard Donald), Mark Oven (Mark Owen) i Džejson Orandž (Jason Orange), oglasio se zvaničnom izjavom za javnost, odmah sutradan posle tog događaja. U njoj se, između ostalog, kaže:
"Bend nije otputovao u Los Anđeles s planom da se sretne s Robijem kako bi pisali ili snimali pesmu. To se jednostavno desilo i mogu da kažem da je to sjajno".
Ostaje da vidimo šta će se iz cele priče izroditi, a vi za to vreme iskoristite priliku da malo prelistate našu arhivu, koja je solidno popunjena člancima, kako o Robiju, tako i o njegovoj bivšoj (a možda i budućoj) grupi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.