U trendu

Skinite besplatno pesmu s novog deluks izdanja grupe „The Prodigy“

Pisali smo o bendu "Metallica", najavljujući njihov živi DVD. Nešto slično važi i za ovaj bend, iako se u muzičkom smislu jako razlikuju. Naime, prosto je nemoguće ne voleti ih. Koju god vrstu muzike slušali. Među prvima su nam pokazali šta je prava tehno muzika. Tada nije ni bilo sličnih pravaca, progresiv, haus, elektro bit… Sve se prelivalo u jedno. Vrlo jednostavno. A uz to i prži li, prži.
Grupa "The Prodigy" slavi ovu, više nego uspešnu godinu. Album "Invaders Must Die" potukao je sve rekorde i, naravno, ponovo stigao do prvog mesta svih mogućih top-lista, s ukupnom prodajom od preko milion kopija. Drmali su svet uzduž i popreko na mnogobrojnim samostalnim nastupima i festivalima. I mi smo imali tu sreću i zadovoljstvo da ih ugostimo na Egzitu. Taj nastup se još prepričava.
Grupa je rešila da nagradi svoje verne fanove. Uskoro će objaviti specijalo izdanje albuma "Invaders Must Die" kao sećanje na takođe specijalnu godinu. Ovaj set sadrži tri dela. Na prvom CD-u nalazi se original album plus pesme "The Big Gundown" i "Wild West" sa EP-ja "Lost Beats", kao i živi snimak pesme "Omen". Na drugom CD-u su razni remiksi pesama "Invaders Must Die", "Omen", "Warriors Dance", "Take Me To The Hospital" i "Thunder". Treći deo ovog seta je DVD koji sadrži četiri odlična spota koja su do sada urađena za pesme s ovog albuma, kao i živi snimak još ukupno četiri pesme. Što se tiče ovog DVD-a, akcenat je na spotu za pesmu "Take Me To The Hospital", ali o tome opširnije već u nekom od sledećih članaka.
Pored ovog deluks izdanja, "The Prodigy" imaju još iznenađenja za svoje fanove. Bolje reći poklona. Radi se o sledećem: na svom zvaničnom sajtu bend je ponudio besplatno skidanje pesama s jednog dela novog ostvarenja. Radi se o remiksu "Liam H’s Re-amped Version" za najpoznatiju pesmu "Invaders Must Die". A svi smo svedoci koliko je samo energije u originalnoj verziji. Gotovo da su mi prozori u sobi popucali od nje. Stoga iskoristite ovu priliku i nabavite novo specijalno izdanje ili bar jednu pesmu sa njega. Ne postoje ovakva dva benda. Jedan je "The Prodigy"!
Besplatan daunload

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.