U trendu

Suzan Bojl očajnički traži dečka

Ovo bi, pored toga što je vest, mogao biti i poziv svim zainteresovanima za upražnjeno mesto dečka senzacionalne Suzan Bojl (Susan Boyle) da se angažuju i probaju da stupe u kontakt s ovom gospođicom. Kako sada stvari stoje, to je jedino što nedostaje ovoj dami.
Iako smo život ove neverovatne bivše domaćice, a sada jedne od najuspešnijih pevačica, opisivali nebrojano puta do tančina, sada ćemo se podsetiti onog najbitnijeg. Dakle, preko noći je stigla do zvezda, uprkos osvojenom samo drugom mestu u šou-programu "Britain’s Got Talent". Ceo svet ju je u trenutku zavoleo i s nestrpljenjem je čekao njen debi album. Ostvarenje "I Dreamed A Dream" oborilo je mnoge rekorde u prodaji i donelo je Bojlovoj milione funti.
Znači, slava je tu, novac takođe. Šta je onda problem i čemu depresija u koju je ova diva zapala? Ako je verovati njenoj braći Geriju i Džonu, Suzan Bojl je zapala u tešku depresiju, jer u životu ima sve, osim najvažnije stvari, a to je ljubav. Tužno, zar ne? Džon tvrdi da je njegovoj sestri potrebna 24-časovna nega i pažnja zbog trenutnog statusa. Geri ide korak dalje i kaže da Suzan, i pored toga što može sebi da priušti šta god poželi, tone sve dublje.
"Suzan može da jede u vrhunskim restoranima, može da putuje po svetu i odseda u najboljim hotelima, ali i pored toga ona je tužna i usamljena i nema nikoga s kim bi podelila one posebne trenutke. Brinemo se da se ne ponovi situacija od prošle godine, kada je doživela nervni slom, naročito posle poslednjih nekoliko telefonskih poziva. Zaista se vidi da je u teškoj depresiji", izjavio je Geri nedavno za magazin "People".
Muka je to, kad vam kažem. Da sam malo stariji, a uz to i usamljen, ja bih pohitao da uz pomoć Interneta i moderne tehnologije stupim u kontakt sa nesrećnom Suzan. Ovako, onoga što ona ima na pretek, a to je novac, ja imam od 1. do 5, eventualno 6. u mesecu. Od 6. do 31. je "pomozi Bože". Ali zato onog u čemu gđica Bojl oskudeva ja, eto, imam za izvoz. A neke stvari se ipak ne mogu kupiti novcem. A vi sami procenite kome je bolje…
Na kraju, zaključak. Zainteresovani, javite se sada već popularnoj pevačici pristojnog izgleda i spasite jedan život koji hita ka provaliji. Ili možda dva… Srećno, Suzan!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.