najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Triki objavio novi singl “Boy”

Trip-hop muzičar Triki objavio je novi singl “Boy” sa predstojećeg albuma “Skilled Mechanics”, koji će samo nekoliko dana po objavljivanju predstaviti na koncertu 26. januara u prostoru “Depo” u Beogradu, saopštila je promoterska kuća “Long play”.

Ispovednički “Boy” spada među najličnije pesme u višedecenijskoj karijeri Trikija, koji ističe da je “u njoj sve istinito” i svaka reč je “zasnovana na stvarnosti”.

“Svi moji današnji problemi potiču iz detinjstva. Sećam se da sam prvi put video majku položenu u otvoreni kovčeg u bakinoj kući. Upoznao sam oca tako što sam sa 12 godina njegovo ime pronašao u telefonskom imeniku. Obilazio sam ga, ali bi on bukvalno zaboravljao moje ime. Ova pesma je sama morala da izađe iz mene, na posletku. Morao sam je napraviti”, objasnio je Triki.

Album “Skilled Mechanics” najavljen je jesenas singlovima “Beijing To Berlin”, na kome sarađuje sa kineskom reperkom Ivi, i potom “Diving Away” (odradom “Porpoise Head” benda “Porno For Pyros”).

“Naziv dolazi od dokumentarca o špijunaži. U njemu je agent C.I.A. pričao o ubicama koje su Sjedinjene Države slale u inostranstvo da pokrenu revolucije i obore vlade. Nazvao ih je ”veštim mehaničarima” (”skilled mechanics”). Ime je tako mračno i cinično da sam se primio na njega”, rekao je Triki.

Ulaznica za koncert “Tricky presents Skilled Mechanics” 26. januara u “Depou” košta 1.800 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.

Ulaznica će 25. i 26. januara koštati 2.000 dinara.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike