najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Turneja Rundek Cargo trija po Srbiji

Rundek Cargo Trio nastaviće u novembru i decembru koncertnu promociju albuma “Mostovi”, turnejom koja će obuhvatiti koncerte u Kraljevu, Kruševcu, Zrenjaninu, Beogradu i Novom Sadu, najavio je “Long Play”.

Trio će nastupiti 27. novembra u Domu društvenih u Kraljevu, 28. novembra u Bioskopu u Kruševcu i 29. novembra u Pozorišnom klubu “Zeleno zvono” u Zrenjaninu.

Slede 2. i 3. decembra koncerti u beogradskom Bitefartcafeu i 4. decembra u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

“Dobri ljudi, dragi ljudi, čini se da volite ”Mostove”. Hvala na tolikom interesu i vidimo se tamo gde treba”, poručuju gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel Katala i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić.

Trio je najavio da će na turneji “ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh ”Mostova””, a prvi put će nastupiti u Kraljevu i Kruševcu.

Pet godina od prvog albuma “Plavi avion”, Rundek Cargo Trio otisnuo se na novo muzičko putovanje.

Eklektičnu zbirku od 11 pesama za koje je stihove pisao Rundek, a muziku Rundek Cargo Trio, objavila je na CD-u u Srbiji promoterska kuća “Long Play” početkom juna.

Album su najavili singlovi “Midnight Calypso” u jesen 2013. i “Don Juan” snimljen ove godine za potrebe istoimene plesne predstave Hrvatskoga narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike