Turneja Rundek Cargo trija po Srbiji

Rundek Cargo Trio nastaviće u novembru i decembru koncertnu promociju albuma „Mostovi“, turnejom koja će obuhvatiti koncerte u Kraljevu, Kruševcu, Zrenjaninu, Beogradu i Novom Sadu, najavio je „Long Play“.

Trio će nastupiti 27. novembra u Domu društvenih u Kraljevu, 28. novembra u Bioskopu u Kruševcu i 29. novembra u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ u Zrenjaninu.

Slede 2. i 3. decembra koncerti u beogradskom Bitefartcafeu i 4. decembra u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

„Dobri ljudi, dragi ljudi, čini se da volite “Mostove“. Hvala na tolikom interesu i vidimo se tamo gde treba“, poručuju gitarista i pevač Darko Rundek, violinistkinja Isabel Katala i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić.

Trio je najavio da će na turneji „ispreplesti novi album sa starim stvarima, koje se nekako uklapaju u duh “Mostova““, a prvi put će nastupiti u Kraljevu i Kruševcu.

Pet godina od prvog albuma „Plavi avion“, Rundek Cargo Trio otisnuo se na novo muzičko putovanje.

Eklektičnu zbirku od 11 pesama za koje je stihove pisao Rundek, a muziku Rundek Cargo Trio, objavila je na CD-u u Srbiji promoterska kuća „Long Play“ početkom juna.

Album su najavili singlovi „Midnight Calypso“ u jesen 2013. i „Don Juan“ snimljen ove godine za potrebe istoimene plesne predstave Hrvatskoga narodnog kazališta iz Rijeke, Bitef teatra iz Beograda i Grada teatra Budve.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.