Udala se Alanis Moriset

Ona je jedna od mojih omiljenih pevačica. Još od početka devedesetih, kada nam se otvorio mali prozor u svet u vidu MTV-ja, koji smo dobijali na kašičicu na pojedinim tadašnjim televizijskim kanalima. Naizgled lepa i mirna devojka s fenomenalnim glasom. Recept za uspeh. Da se nije dopala samo meni govori i podatak od čak četrdeset miliona prodatih albuma širom sveta i, između ostalog, sedam Gremi nagrada.
Pričamo o čuvenoj Kanađanki Alanis Moriset (Alanis Nadine Morissette). S njenim muzičkim sposobnostima svet je odlično upoznat. Poznato je i to da najčešće sama piše tekstove, da producira albume, a bavi se i glumom. Verovatno najupečatljivija uloga bila je u filmu "Dogma" iz 1999. godine, gde je glumila, ni manje ni više, nego Boga. Ipak, ovoga puta akcenat nije ni na muzici ni na glumi, već na njenom privatnom životu. A tu ima radosnih vesti. Podelićemo ih s vama.
Naime, krajem prošlog meseca, na skromnoj ceremoniji u Los Anđelesu, pred najužim krugom prijatelja i rodbine Alanis se udala za repera Soulija (Souleye), s kojim je bila u vezi svega sedam meseci. Podsećamo da je pevačica svojevremeno bila pred venčanjem s glumcem Rajanom Rejnoldsom (Ryan Reynolds), ali da je ono u poslednji čas otkazano. Kasnije je vlasnica hita "Ironic" izjavila da želi da postane majka pre svoje četrdesete, ali da ne veruje u instituciju braka. Zbog toga je bila spremna i da usvoji dete. Sada se stvari menjaju. Alanis je 1. juna napunila 36 godina i ima sve vreme sveta da osnuje porodicu s čovekom kojeg voli. Nakon venčanja je izjavila:
"Tako sam srećna što mogu da podelim s vama vest da smo se moj muškarac i ja venčali. Veoma smo uzbuđeni što zajedno krećemo na ovo putovanje".
Inače, Souli, kome je pravo ime Mario Tridvej (Mario Treadway), mlađi je od svoje supruge šest godina. Ali ko još mari za to? Za njih dvoje sada kreće novi život, a nama ostaje samo da im poželimo svu sreću i skoro proširenje porodice.
Ukoliko vas ipak interesuje nešto više o ovoj sjajnoj pevačici, a tiče se muzike, posetite njen zvaničan sajt.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.