najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ukrajina je pobednik Evrosonga!

Pobednik ovogodišnjeg Evrosonga je Ukrajina, a naša učesnica zauzela je 17. mesto.

Finale 61. takmičenja za “Pesmu Evrovizije” održano je u Gloub areni u Stokholmu, a za najbolju pesmu Evrope nadmetali su se predstavnici 26 zemalja.

Srpska predstavnica Sanja Vučić nastupala je sa pratećim vokalima Lenom Kuzmanović, Dunjom Vujadinović, Jelenom Đurić i Ivom Pletikosić, pod rednim brojem 15. Ona će izvesti pesmu Ivane Peters “Goodbye”, koja govori o nasilju u porodici i koja ima jasnu poruku a scenski nastup biće dopunjen plesom baletskog igrača Miloša Isailovića.

Finale je otvorila predstavnica Belgije Laura Tesoro sa pesmom “What”s The Pressure”, a usledili takmičari iz Češke, Holandije, Azerbejdžana, Mađarske, Italije, Izraela, Bugarske, Švedske, Nemačke, Francuske, Poljske, Australije, Kipra, Litvanije, Hrvatske.

Sledili su predstavnici Rusije, Španije, Letonije, Ukrajine, Malte, Gruzije, Austrije, Velike Britanije i Jermenije.

Najbolju pesmu odabrao je stručni žiri i publika iz 43 zemlje učesnice ovogodišnjeg “Evrosonga”.

Na kladionicama najveće šanse se i dalje daju ruskom pevaču Sergeju Lazarevom koji izvodi numeru “You Are The Only One”, a odlično se kotira i Ukrajinka Džamala koja se plasirala u finale sa pesmom “1944”.

Džastin Timberlejk gost na Eurosongu

Američki pevač Džastin Timberlejk nastupiće na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije. Organizatori takmičenja saopštili su da će Timberlejk nastupiti u subotu u revijalnom delu programa i izvesti svoju novu pesmu „Can’t stop the feeling“.

Džastin je novi singl predstavio protekle nedelje i već zauzeo prvo mesto na američkoj “iTunes” listi, prenose agencije.

1 komentar
  1. Tanja

    Ukrajinka?! ONA je muslimanka! Tatarka-muslimanka! I pesma koju je pevala – politicka… A srpski žiri je dao 12 bodova muslimanki… SRAMOTA… Znači, slušaju Srbi Evropu… A ko zna da li će postojati Ukrajina sledeće godine? Ili kako će dočekati evropske goste država u kojoj je rat?

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike