Uskoro novi album grupe „Blondie“

Nekada se nečija lepota nije merila količinom plastike i silikona koje ima u sebi. Kad je neko bio lep i zgodan, znalo se da je to prirodno. Ne mislim da su danas devojke manje lepe, naprotiv, samo čovek više ne može da bude siguran šta je posredi. Na javnoj sceni najčešće važi pravilo "Ne diraj stvari iz izloga!", jer mogu da prsnu, procure ili, ne daj bože, iskoče iz ležišta i okrenu se na leđa. Da, bilo je i takvih slučajeva. A svedoci smo da su mnoge žene izgubile živote bukvalno na operacionom stolu zarad estetske hirurgije. Nemam ništa protiv takve vrste ulepšavanja, ali mislim da se malo preteralo s tim.
Zbog svega toga i posebno cenim onu pravu žensku lepotu. A pojam toga za celu moju generaciju, kao i one pre a bogami i posle mene, bila je Debi Hari (Deborah Debbie Harry), pevačica kultnog sastava "Blondie". U nju smo gledali kao u boginju, a pri tom je i muzika bila savršena. Gomila njenih hitova je i dan-danas aktuelna i slušana. Ne treba smetnuti s uma da je ovaj bend na sceni još od sredine sedamdesetih a svoj prvi album objavili su daleke ’76. Do danas smo dobili osam studijskih i tri živa albuma, trinaest kompilacija i trideset singlova. Ali nije to sve…
Fanovi ove grupe bili su prijatno iznenađeni po ulasku u novu godinu. Naime, "Blondie" je ponovo u akciji. Debi i ekipa častili su sve besplatnim novim singlom koji se može preslušati i skinuti sa zvaničnog sajta benda. U pitanju je njihova verzija tradicionalne božićne pesme "We Three Kings". Ali nije to sve… Bend je ponovo i koncertno aktivan. Takođe, na zvaničnom sajtu možete naći kompletan program nastupa, što solo, što na raznim festivalima.
A sad ono najvažnije. Legendarni sastav spremio nam je i novi album, koji se trenutno miksuje i njegov izlazak se očekuje uskoro. Debi je, kao i sam bend, puna energije i još uvek zrači nekom posebnom unutrašnjom lepotom. Nema sumnje da će i nove pesme biti sjajne, kao i nekadašnje "Denis", "Heart of Glass", "Call Me", "Hanging on the Telephone", "One Way or Another" ili nešto novija "Maria". Ne treba zaboraviti da popularna Blondi ove godine puni 65 godina, stoga kapa dole za izgled, kao i za sve što je postigla. Inače, ona je nedavno dobila svoju verziju lutke Barbi. Njen bend je primljen u Rokenrol kuću slavnih 2006. godine.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.