U trendu

Uskoro novi Anastasijin album

Znao sam da, kad je u pitanju njen glas, nema nikakve dileme, niti prigovora. Savršen je i bilo šta drugo reći je suvišno. Međutim, iznenadio sam se saznanjem koje se tiče njenog izgleda. Naime, neki od mojih prijatelja tvrde da ona uopšte nije lepa i da deluje muškobanjasto. U početku sam verovao da je to šala, a kasnije, kada sam shvatio da su ozbiljni, pomislio sam da nešto nije u redu; ili s njima ili sa mnom. Čuvena američka pop-soul pevačica Anastasija (Anastacia), za mene skoro savršenog izgleda (za potpuno savršen fali joj još nekoliko centimetara na njenih 160), nekome, eto, izgleda kao muškarača. Mene ta reč, kada se radi o njoj, čak i boli i para mi uši.
Ova pevačica, koju zovu "kraljicom pop-soula", trenutno priprema novi album, koji bi svetlost dana trebalo da ugleda ovog leta ili jeseni. Iako je dosad objavila samo tri studijska albuma, napravila je ogroman planetarni uspeh, prodavši do sada preko 45 miliona kopija. Zanimljivo je da, pored tolikog uspeha u svetu, Anastasija nije preterano popularna u Sjedinjenim Državama. Zbog svog snažnog i oštrog glasa i sitne konstitucije, dobila je nadimak "mala dama s velikim glasom". Svoj zaštitni znak, zatamnjene naočare, skinula je 2005. godine, nakon operacije kojom je korigovala vid.
Dosadašnja ostvarenja su joj: "Not That Kind" iz 2000. godine, "Freak of Nature" iz 2001. i poslednje, "Anastacia", iz 2004. Posle toga objavila je kompilaciju "Pieces of a Dream" (2005). Eto prilike da četiri godine nakon velikih hitova "Left Outside Alone" i "Sick and Tired" uskoro čujemo i nove, siguran sam, ništa manje dobre. Novi album će simbolično nositi naslov "My Vision From My Glasses", a prve pesme ćemo moći premijerno da čujemo već za nedelju-dve.
Da napomenemo i drugu stranu ove velike dive, a to je humanost. Često je učestvovala na humanitarnim akcijama i koncertima. Bila je deo tima, uz Eni Lenoks i još 22 pevačice, u borbi protiv side za decu Afrike, a velike svote novca poklonila je Fondaciji za borbu protiv raka dojke, koji je i sama pobedila u periodu od 2003. do 2005.
Anastasija se u aprilu prošle godine udala za svog telohranitelja Vejna Njutona (Wayne Newton), a nešto pre toga izbacila je svoju liniju parfema "Resurrection".

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.