U trendu

Veliki koncert Majkla Džeksona u septembru

Predstojeći veliki koncert Majkla Džeksona (Michael Jackson) u čast tridesetogodišnjice njegove solo karijere, najavljen za 7. septembar, imaće, kako stvari stoje, i reprizu – 10. septembra. Organizatori najavljuju i mogućnost trećeg termina, a u opticaju je 9. septembar. Mesto dešavanja je, naravno, njujorški Madison Square Garden, s tim što će ovaj elitni koncertni prostor biti “okupiran” već 4. septembra, zbog komplikovane opreme i specijalnih efekata po kojima su Džeksonovi koncerti poznati.

Najavljeni koncerti biće i svojevrsni “ko je ko” indikator američke muzičke scene, pošto će se na njemu kao gosti pojaviti mnoga njena značajna imena: ‘N Sync, Vitni Hjuston (Whitney Houston), Rej Čarls (Ray Charles), Kvinsi Džouns (Quincy Jones), Luter Vandros (Luther Vandross) i Britni Spirs (Britney Spears).

Ovaj događaj, koji bi istovremeno trebalo da predstavlja i promotivnu najavu Džeksonovog novog albuma “Invincible”, s obzirom da će 42-godišnja pop zvezda izvesti pesme koje se na njemu nalaze dve nedelje pre zvanične premijere (zakazane za 25. septembar), okupiće te večeri na istoj sceni i svu (mnogobrojnu!) braću Džekson, posle mnogo godina.

Album “Invincible” prvo je studijsko izdanje za Majkla još od “HIStory” iz 1995.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar