U trendu

Vlado Georgiev 13. i 14. februara u Centru „Sava“

Evo nas ponovo na domaćem tlu.
Pre svega, zahvalnost vama. Da ne bi naše verne čitateljke Sanje, ja bih čoveka prekrstio u Georgijeva i ne bi’ ni trepnuo. A on, u stvari, nema slova "J" ni u adresi. Hvala svima koji nas prate na komentarima i sugestijama.
A sad ono pravo. Ako ste još uvek u dilemi gde ćete za Dan zaljubljenih, evo rešenja! Partnera pod ruku i pravac Centar "Sava". Ako ste i solo, nije zgoreg da se prošetate do Novog Beograda, biće tu dosta romantičnih duša. A o čemu se zapravo radi? Eto, nakon novembarske serije koncerata u krajnje intimnoj atmosferi "Madlenijanuma" za one probrane s malo dubljim džepom, došao je red i na nas obične smrtnike. Vlado Georgiev (bez J) rešio je da nas časti s dva akustična nastupa u sličnom ambijentu, doduše, ovoga puta u Centru "Sava". Popularni Barba odlučio je tako da podari širem auditorijumu taj nesvakidašnji osećaj intime i bliskosti, koji se nedavno mogao osetiti na svih pet fenomenalnih nastupa u "Madlenijanumu". Ovi koncerti zakazani su 13. i 14. februar, a početak je u 20.30. Vlado će svoje najpopularnije hitove uz pratnju povećeg benda izvoditi u akustičnim verzijama i nešto, za tu priliku, izmenjenim aranžmanima. Oni srećnici koji su to već mogli da čuju jednoglasni su da je u pitanju do sada nedoživljen i neponovljiv osećaj. Pa da im verujemo.
Cena karata za ove spektakularne koncerte je više nego dvostruko niža nego u prethodnom slučaju, a kreće se od 1.800 do 2.500 dinara. Mogu se kupiti na biletarnicama Centra "Sava" i Doma omladine, kao i u tržnom centru "Delta siti". Stoga ne razmišljajte puno, čeka vas do sada neviđen provod.
Na kraju samo još da napomenemo da je Georgiev nedavno završio novu pesmu, kao i spot za nju, i to će se uskoro pojaviti u medijima. Sve ovo trebalo bi da bude samo prethodnica novog albuma posle celih šest godina pripreme, koji se očekuje na proleće. Biće ovo, čini se, Vladina godina. Ili Vladova, kako god…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.