U trendu

Iz Bakingemske palate u Belu kuću: Megan u trci za predsednicu Amerike?

Megan Markl, supruga britanskog princa Harija, mogla bi da zameni britanski dvor Belom kućom. Izvori bliski bivšoj glumici tvrde kako razmišlja da se kandiduje za predsednicu Amerike na nekim od budućih izbora.

Nekadašnja glumica, a sada vojvotkinja od Saseksa, pozvala je američke birače da ne ignorišu predsedničke izbore zakazane za novembar. To je podgrejalo glasine da bi mogla da se kandiduje za Belu kuću na nekim od narednih izbora, a u prilog tome se navodi i da se nije odrekla američkog pasoša, iako je postala britanska princeza.

Da Markl razmišlja o kandidaturi sada je objavio „Veniti fer“, pozivajući se na njene bliske prijatelje.

„Jedan od razloga zbog kojih se nije odrekla američkog državljanstva je i to što ima političke ambicije. Ukoliko Megan i Hari odustanu od prinčevskih titula, ona bi sigurno razmatrala predsedničku kandidaturu“, rekao je izvor „Veniti fera“.

Međutim, drugi izvori bliski Marklovoj tvrde da ona nema takve ambicije, iako učestvuje u političkom životu.

Prinčevski par je u pozvao Amerikance na izbore u reklamnoj kampanji za listu 100 najuticajnijih osoba koju je objavio magazin „Tajm“.

Iako su Megan i Hari rekli da se radi o „najznačajnijim izborima u našem životu“, nisu se odredili ko im je favorit u trci Donalda Trampa i Džoa Bajdena.

Nedugo pošto se taj video pojavio, komentarisao ga je i Donald Tramp, koji je rekao kako nije „veliki fan“ Megan Markl, a Hariju je poželeo sreću, uz reči „biće mu potrebna“.

Bakingemska palata distancirala se od ove izjave Megan i Harija, uz komentar da se radi o njihovom ličnom stavu, te da oni nisu više aktivni članovi kraljevske porodice.

Megan i Hari sada žive u Los Anđelesu, pošto su napustili sve zvanične dužnosti u britanskoj kraljevskoj porodici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.