Brazilsko čedo

Jedan od najpopularnijih sajtova na Internetu namenjen jačem polu – „Pitajte muškarce“, već je napravio svoj izbor najpoželjnije žene u 2005. Na osnovu glasova oko pet miliona posetilaca, za najpoželjniju ženu 2005. godine izabrana je brazilska manekenka Adrijana Lima. Iza sebe je ostavila imena kao što su Hajdi Klum, Bijonse, Paris Hilton, Monika Beluči, Šarliz Teron i ostale.

Rođena pre 23 godine u brazilskom gradiću Salvador de Baija, Adrijana se, kako to obično biva, veoma rano otisnula u svet visoke mode. Pobedivši bez problema na nekoliko lokalnih takmičenja, već kao 16-godišnjakinja stigla je u Njujork. Danas nema nijednog prestižnog modnog časopisa čiju naslovnu stranu nije krasilo lice prelepe Brazilke. Na Adrijaninu lepotu ne treba trošiti reči – sve je već očigledno. Ona spada u red najtraženijih modela upravo zbog svog fantastično izvajanog tela. Najpopularnija je među kreatorima donjeg veša, jer ne oskudeva u oblinama, za razliku od većine svojih „tvigi“ koleginica.

Adrijana nerado priča o svom privatnom životu. To je jedno od „pravila službe“, jer menadžeri smatraju da bi preterana intimizacija s publikom ugrozila popularnst, ali i zaradu. Pridržavajući se tih pravila, ponekad ispadne pomalo smešna. Tako je bilo i kada je na novinarsko pitanje šta je najluđe što je neki muškarac uradio da bi privukao njenu pažnju odgovorila: „Jednom sam šetala ulicom kada me je prepoznao neki mladić i jednostavno počeo da me prati u stopu. Kud god bih krenula, on je bio tu. Sve je to simpatično.“ Bez odgovora su ostala i pitanja novinara – šta je to sve simpatično i dokle je taj mladić dogurao prateći lepoticu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.