najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Da spreči venčanje bivšeg dečka Čehinja dojavila bombu kod matičara

Čak pet godina zatvora preti jednoj ljubomornoj Čehinji koja ni nakon četiri godine nije uspela da preboli rastanak od dragog, toliko da je čak u junu u očajničkom pokušaju da spreči njegovo venčanje anonimno dojavila da je u opštini Hostine na severu Češke podmetnuta bomba.

„Saslušanje 25-godišnje žene pokazalo je da je htela da spreči iz besa venčanje jer je mladoženja bio njen bivši dečko od koga se rastala pre četiri godine“, kazala je za današnje Pravo portparolka lokalne policije Šarka Plžova.

Optužena je sada optužena za širenje lažne uzbune i izazivanje panike za šta joj po češkim zakonima preti do pet godina zatvora.

Ljubomorna devojka zvala je 25. juna dva puta sa mobilnog telefona opštinu da kaže da je kod matičara u sali za venčanja podmetnuta bomba koja će eksplodirati.

Venčanje njenog bivšeg dečka odmah je prekinuto, policija i vatrogasci su hitno evakuisali iz zgrade 60 ljudi, ali pirotehničari sa specijalno obučenim psima nikakav eksploziv nisu našli.

Očajnički potez te Čehinje bio je, međutim, uzalud zato što se njen dečko ipak venčao samo drugog dana i na drugom mestu.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike