najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Dečji biseri o ljubavi

Ljubav je…
Ponekad ni odrasli ne znaju šta bi na to odgovorili, ali evo kakve genijalne odgovore na pitanje šta je ljubav daju klinci.

„Kada je moja baka saznala da boluje od artritisa, više nije mogla da nalakira nokte sama. Zato za nju to sada stalno radi moj deka, čak i sada, kada su i njegove ruke obolele od artritisa. To je ljubav“, rekla je Rebeka (8).

„Kada te neko voli, način na koji izgovara tvoje ime je drugačiji. Nekako znaš da je tvoje ime bezbedno u njihovim ustima“, kaže četvorogodišnji Bili.

„Ljubav je ono što te tera da se smeješ i kada si mnogo umoran“, kaže Teri (4).

„Ljubav je kada moja mama skuva kafu mom tati, ali proba kafu pre nego što mu da šolju, da bi se uverila da je ukus dobar“, rekao je Deni (7).

„Ljubav je kada se neprestano ljubite. Onda kada se od toga umorite, još uvek želite da budete zajedno i više pričate. Moji mama i tata su takvi, izgledaju odvratno kada se ljube“, kaže mala pametnica Emili (8).

„Ako želite da naučite da volite bolje, počnite od osobe koju mrzite“ – Nika (6).

„Ljubav je kada dečaku kažeš da ti se sviđa njegova majica, a on je onda nosi svaki dan“, kaže Noel (7).

„Ljubav su jedna stara žena i stari čovek, koji su i dalje prijatelji, iako se toliko dobro poznaju“, daje svoje objašnjenje ljubavi šestogodišnji Tomi.

„Tokom jedne priredbe, stajala sam na bini i bila sam preplašena. Pogledala sam u publiku i ugledala svog tatu, koji se smešio i mahao mi. Jedino je on to uradio. Više nisam bila uplašena“, kaže Sindi (8).

„Ljubav je kada mama da tati najbolje parče piletine“, rekla je Ilejn (5).

„Ljubav je kada mama vidi tatu znojavog i kaže da je i dalje zgodniji nego Džordž Kluni“ – Kris (7).

„Znam da me moja starija sestra voli jer mi stalno daje svoju odeću, a onda ona mora sebi da kupuje novu“, kaže četvorogodišnja Lorin.

„Kada voliš nekoga, tvoje trepavice se pomeraju gore-dole, a zvezdice izlaze iz tebe“, kaže svoju sipmatičnu zamisao sedmogodišnja Karen.

„Ljubav je kada mama vidi tatu kako piški i ne misli da je to grozno“, rekao je Mark (6).

„Zaista ne bi trebalo nekome da kažete ‘volim te’, ako to stvarno ne mislite. Ali ako ga volite, govorite mu često. Ljudi to zaboravljaju“ – Džesika (8).

„Ljubav je kada ti pas liže lice, iako ga ceo dan ostaviš samog“, kaže Meri En (4).

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike