U trendu

Dostavljač ukradenih novina

Otkriven je čovek koji je godinama isporučivao ukradene novine.
Izgleda da je i to moguće, i to baš u gradu Filipsburgu, u državi Nju Džersi, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Zvaničnici policije iz Nju Džersija izjavili su da je jedan čovek krao gomile novina i isporučivao ih kupcima koji nisu imali pojma šta se dešava. To nije sve! Verovali ili ne, ovaj čovek je ukradene novine isporučivao godinama a da to niko nije primetio! Sve do sada!
Predstavnici policije grada Filipsburga izjavili su da je Majkl Farel poslednje tri godine isporučivao kopije novina "Ekspres tajms". Problem je bio u tome, kažu iz policije, što je on krao novine iz kutija. A tako su ga, izgleda, i otkrili.
Zvanični predstavnici novinske kuće "Ekspres tajms" izjavili su da je Farel ranije radio kao nosač papira u ovoj novinskoj kompaniji.
Kupci novina su pretpostavili da ovaj 53-godišnjak još uvek radi u kompaniji "Ekspres tajms", iako on više nije bio tu zaposlen. Neki od njih su mu čak i ispisivali čekove svakog meseca za revnosno dostavljanje novina.
Jedan od pretplatnika ovih novina, Majk Markl, izjavio je da je on oduvek bio zadovoljan uslugama koje mu je Farel pružao. Nikada nije imao problema s dobijanjem svojih jutarnjih novina na vreme.
Eto, svi kupci su bili zadovoljni, a dostavljač novina je ipak priveden. Ima i toga!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar