Duhovit vodič za tate na porođaju (video)

Otac dve kćerke, Rajan Rejnolds, jedan je od omiljenih tata među holivudskim zvezdama. Njegove simpatične izjave o supruzi Blejk Lajveli i deci osvojile su obožavateljke. Nakon rođenja druge kćerke pre mesec dana, našalio se da je njegova budućnost pomalo neizvesna. Uz novorođenče, srećni roditelji imaju i 2-godišnju kćerku Džejms.

Časopis GQ izabrao ga je za muškarca godine, a Rajan je za njih snimio video sa kratkim savetima za tate na porođaju. Uz dozu humora i iskustvo, Rajan je pokazao zašto je miljenik javnosti.

„Budite u porođajnoj sali. Niste Don Draper“, prvi je Rajanov savet. Don Draper je lik iz popularne serije „Mad Men“, a kako više nije 1962., vreme je za drugačije očeve. Budite oprezni sa fotografisanjem, dalje savetuje, jer će te fotografije biti uspomene za ceo život.

Pazite šta govorite na porođaju, jer možda će vam se činiti da biste mogli da budete šarmantni ili duhoviti. Jednostavno pazite.

Poznati glumac posebno je naglasio šta treba da zna svaki otac na porođaju: „U toj sobi svi su važniji od vas. Vaša supruga, beba, lekar, medicinske sestre, vazduh. Čak i vazduh“.

Zadnji i jako bitan savet za sve očeve, ako vas vaša supruga pita da li  je dole sve u redu, ostanite pozitivni i pazite šta ćete odgovoriti. „Bolje nego ikad“, pravi je odgovor što se tiče Rajana. Odlični saveti za sve očeve.

Poznati par planira veliku porodicu, a još pre drugog porođaja, Blejk je objasnila da ona i suprug dolaze iz velikih porodica i da već razmišlja o trećem detetu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike