Džentlmenski: Danijel Krejg branio Moniku Beluči od novinara

Holivudski glumac Danijel Krejg je nedavno jednom novinaru objasnio zašto je smešno njegovu partnerku u poslednjem filmu o Džejmsu Bondu, Moniku Beluči nazivati “starijom ženom”.

Kada je pedesetjednogodišnja italijanska glumica prošle godine izabrana za ulogu Lusije Skiare, jedne od dve partnerke Bonda u filmu “Spectre”, mediji su se raspisali o tome da je Bond dobio “najstariju devojku do sada”.

U intervjuu za jedan američki magazin, Krejg je objasnio kako je Bond u poslednjih nekoliko filmova postao previše galantan, jer su ga “okružili snažnim ženama koje znaju kako treba sa njim”. Na pitanje novinara kako je Bond “podlegao čarima starije dame”, misleći na ulogu Lusije Skiare dodeljenu Moniki Beluči, britanski glumac je odgovorio: “Pitate me kako je podlegao čarima svoje vršnjakinje? Zaboga, govorimo o Moniki Beluči, a kada neko poput nje pristane da glumi Bondovu devojku, možete se smatrati srećnikom!”

Beluči se na konferencijama za novinare predstavlja kao Bondova žena, umesto kao Bondova devojka. I Naomi Haris koja u Spectri glumi Manipeni, nedavno je kazala kako smatra da je naziv “Bondova devojka” zastareo i neprikladan kada je o Moniki Beluči reč.

Ostavite komentar