najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Glumac Majkl Džejs proglašen krivim za ubistvo supruge

Američki glumac Majkl Džejs (Michael Jace), poznat po ulozi u seriji “Prljava značka” (The Shield), proglašen je krivim na sudu u Los Andjelesu za ubistvo svoje supruge Ejpril (April) u maju 2014. godine.

Džejs (53) je osudjen za ubistvo bez predumišljaja. On je pištoljem koji je pripadao njegovom ocu pucao supruzi u ledja i dvaput u noge. Glumac nije svedočio u svoju odbranu.

On je, pošto je uhapšen 19. maja 2014. godine, rekao policiji da je uzeo pištolj da bi ubio sebe, ali da nije mogao, pa je onda pucao u suprugu.

Zamenica okružnog tužioca Tanas Mokajef (Tannaz Mokayef) rekla je tokom sudjenja da je Džejs bio besan jer je njegova supruga tražila razvod braka, a verovao je i da ima ljubavnika, iako nije dokazano na sudu da je to bila istina.

Mokajef je rekla da bi glumcu mogla da bude izrečena kazna zatvora od 40 godina.

Desetogodišnji sin Majkla Džejsa svedočio je na sudu da je čuo oca kako, neposredno pre nego što je pucao, kaže: “Ako ćeš da ‘putuješ’, putuj na nebo”.

Savoj Braun, sin Ejpril iz prvog braka, rekao je da je njena porodica zadovoljna presudom.

Ejpril Džejs bila je savetnica na Biola univerzitetu. Bila je devet godina u braku s glumcem, a imali su dva zajednička sina, koja su u trenutku ubistva imala pet i osam godina.

Džejs je poznat i po ulogama u filmovima “Planeta majmuna”, “Boogie Nights” i “Forrest Gump”.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike