U trendu

Natali Vud je ipak ubijena?

Menjam iskaz iz 1981. Smatram da je Natali Vud ubijena. Mislio sam to i pre 35 godina kada se utopila, izjavio je nedavno na sudu patolog Tomas Noguči (89).

Noguči je nakon smrti 1981. pregledao glumičino telo, a sada je priznao da je napravio velike propuste jer nije hteo da uzburka vodu. Nije analizirao uzorke tkiva ispod glumičinih noktiju, koji su mogli da otkriju da se Natali od nekog branila. Glumica je 1981. krstarila kraj ostrva Katalina sa suprugom Robertom Vagnerom (86) i kolegom sa seta filma “Brainstorm” Kristoferom Valkenom.

Iako je primetio da njegova supruga nije u krevetu, Vagner je otišao da spava. Pred zoru obalna straža pronašla je telo glumice nasukano na plaži. Na rukama je imala masnice, na obrazu ogrebotinu, a u krvi alkohol i opijate. Iako je sud tada 51-godišnjeg Vagnera oslobodio sumnji da je ubio suprugu, mnogi su i dalje mislili da je reč o ubojstvu. Slučaj je 2011. opet otvoren nakon što je kapetan broda priznao da je lagao u prvobitnom iskazu.

– Prvo su se posvađali Valken i Vagner, a nakon što je Valken otišao da spava, i Natali se žestoko posvađala sa mužem – rekao je kapetan.

I Vagner je priznao svađu, ali tvrdi da nije kriv za ženinu smrt.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike