najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Nikad nije kasno: Prvi put se udala sa 80 godina

Marija Tereza Kobar (80) je ljubav svog života, 95-godišnjeg Karlosa upoznala pre manje od godinu dana u domu penzionera u Majamiju.

Osećam se fantastično i imam leptiriće u stomaku. Za ljubav nikad nije kasno – rekla je Marija Tereza, koja se sa 80 godina prvi put udala.

– To je bila ljubav na prvi pogled. Čim sam je ugledao, srce mi se ispunilo radošću – rekao je simpatični Karlos. Par se svakodnevno družio, i nije dugo trebalo da se zaljube, a potom i venčaju. U haljini boje šampanjca, sa belim velom na glavi i buketom cveća, Marija je prvi put stala pred oltar. Venčali su se u domu okruženi prijateljima, porodicom i zaposlenima.

Kada je imala 26 godina, Marija se kao samohrana majka iz Gvatemale preselila u SAD. Radila je kao dadilja i domaćica, i ceo svoj život posvetila je kćerki Ani.

– Moja majka se nikad nije opterećivala hoće li naći supruga. Ceo život ja sam bila njen prioritet. Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna što je našla ljubav života. Zaslužila je – rekla je Ana.

Suarez je rodom sa Kube, a u Majami se preselio pre 56 godina. Čak 46 godina radio je u zlatari, a oženio se jako mlad i ima sina. Pre deset godina postao je udovac. Njegova unuka Katarina podržala ga je u tome da opet stane na ludi kamen.

– Kad mi je rekao šta planira, bila sam presrećna. Marija ga obožava i brine se za njega. I još su tako slatki zajedno – kaže Katarina.

Dodaje da ljubav zaista leči sve. Na venčanju vitalnog para svirali su marijači, a Karlos je čak ustao iz invalidskih kolica kako bi sa suprugom otplesao prvi ples, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike