Nikol Kidman: Svoju usvojenu decu volim i podržavam

Holivudska glumica Nikol Kidman retko je za medije govorila o svojoj usvojenoj deci, ćerki Izabeli i sinu Konoru, ali je otkrila da je poslednji film koji je snimala, izabrala baš zbog njih.

Kidmanova, koja je tokom braka sa Tomom Kruzom usvojila sina i ćerku, tek tokom braka sa Kitom Urbanom postala je biološka majka devojčicama Sandej i Fejt. Njeno novo ostvarenje je film „Lion“ u kom igra lik žene čiji usvojeni sin kreće u potragu za biološkom majkom.

– Tek sada vidim koliko mi je taj film važan jer sam i sama majka usvojene dece. Ova uloga je posvećena njima u potpunosti. Moj lik u filmu je pun bezuslovne ljubavi a to je nešto sa čim mogu da se povežem. Ono što kao roditelj shvatite je da morate da budete tu za decu, da ih volite i podržavate, bez obzira kakav put oni odabrali u životu – rekla je slavna glumica.

Kidmanova je godinama bila u lošem odnosu sa usvojenom ćerkom, koja je nije zvala na venčanje. Međutim, majka i ćerka su se sada pomirile i rade na obnavljanju odnosa. Sa druge strane, njen sin Konor sa Kidmanovom nikada nije kvario odnos.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike