najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Novak Đoković – zvezda rijaliti šoua?

Emisija s naslovom „Novak“ biće emitovana na platformi „Amazon Prime“ u SAD-u, Velikoj Britaniji i Japanu, najavio je naš teniser, svetski broj jedan, na margini US Opena nakon pobede nad Francuzom Gaelom Monfisom, prenose sportski mediji.

U zvaničnom saopštenju, koje je stiglo od Amazona, stoji sledeće:

– Nema dovoljno superlativa koji bi mogli da opišu Novaka Đokovića. On je jedan od najposvećenijih, multidimenzionalnih, uzbudljivih i inspirativnih sportista na svetu. Samo pretplaćeni korisnici našeg servisa biće u prilici da zavire u život i um svetskog šampiona, oca i supruga – poručio je Konrad Rigs iz Amazona.

– Strast, očuvanje, posvećenost i samosvesnost su ključne odlike šampiona, ali nemoguće ih je imati bez najvažnijih ljudi koji su oko vas. Srećan sam jer imam podršku voljene porodice i mog tima, koji rade zajedno sa mnom. Moji fanovi i raduju se i pate sa mnom od početka moje karijere na teniskom terenu i želim da podelim sa njima sve što je iza mog uspeha. Sada želim s njima da podelim moju svakodnevicu, ono što mi je važno, moje vrednosti, uverenja, navike i želim da im predstavimi sjajne ljude koji stoje oko mene – kazao je Novak Đoković povodom pokretanja emisije.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike