U trendu

Novi film Breda Pita u srpskim bioskopima

Premijera filma „Saveznici“ (Allied), sa Bredom Pitom i Marijan Kotijar u glavnim ulogama, biće premijerno prikazan u Srbiji 1. decembra, saopštio je distributer Taramount.

Kako se navodi u saopštenju, film će biti prikazan u okviru „Ženske večeri“ od 20 sati u bioskopima Cineplexx u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i u Podgorici, a karte su već u prodaji.

Film je špijunski triler, ratna drama i ljubavna priča izmedju dvoje atentatora koji su možda srodne duše ili smrtonosni neprijatelji, ili oba. Reditelj filma Robert Zemekis stvorio je raskošnu priču poput onih iz zlatnog doba Holivuda, punu misterije, uzbudjenja i uzavrelih strasti, ali ispričanu uz pomoć napredne tehnologije 21. veka.

Maks Vejtan (Bred Pit) i Marian Bosežur (Marion Kotijar) su eksperti za obmanu, prerušavanje, nagadjanje i ubistvo. Kad se slučajno zaljube jedno u drugo usred izuzetno opasne misije, jedina nada im je da prestanu sa obmanama, ali umesto toga, sumnja i opasnost postaće srž njihovog braka u toku rata, a oni će se naći u potencijalno smrtonosnom testu lojalnosti, identiteta i ljubavi… koji će imati globalne posledice, saopštava Taramount.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike