Od oca je nasledila talenat a ne buntovničke gene

Lili Rouz Dep, kćerka slavnih glumaca Vanese Paradi i Džonija Depa, za Vogue je pričala o svom detinjstvu. Ona je otkrila da njeni roditelji nisu strogi i da zbog nedostatka pravila tokom odrastanja nije postala buntovna u tinejdžerskim godinama.

Foto: Instagram/LilyRoseDepp

Foto: Instagram/LilyRoseDepp

„Moji roditelji nisu bili strogi. Uvek su nastojali da budem samostalna i verovali su u moje odluke. Nije bilo ničeg protiv čega bih se mogla pobuniti”, kazala je ona.

Iako nije nasledila buntovnički gen roditelja, izgleda da je od njih naučila sve o životu pod reflektorima, i da zna kako da zadrži privatnost u eri društvenih mreža.

„Zapravo sam prestala da koristim Instagram u privatne svrhe, a nikada nisam ni volela da otkrivam mnogo o sebi. Kada jednom daš ljudima da zavire u tvoj život, oni samo žele više i više“, kazala je Lili Rouz.

Ona je ipak u maju ostavila privatnu poruku na Instagramu, trudeći se da odbrani svog oca od optužbi da je bio nasilan prema supruzi Amber Herd.

„Moj tata je osoba puna ljubavi i najprijatniji čovek koga znam. Uvek je bio divan otac mom bratu i meni i svako ko ga poznaje reći će isto”, napisala je ona tada uz fotografiju sa Džonijem.

Ova sedamnaestogodišnja devojka bavi se manekenstvom i glumom, a upravo promoviše film “Planetarium”, gde igra glavnu ulogu.

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Oznake