najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Prins kremiran posle privatne ceremonije

Američki muzičar Prins koji je u četvrtak umro u Mineapolisu, kremiran je posle privatne ceremonije na kojoj su bili njegovi rodjaci, prijatelji i neki od muzičara, saopštila je Prinsova saradnica.

Ivet Noel-Šur je prošle noći objavila da su se članovi porodice i prijatelji 57-ogodišnje zvezde okupili na “privatnoj, divnoj ceremoniji”, da bi se oprostili od njega.

Nije navedeno gde je bila ceremonija, ali su neki muzičari vidjeni juče kako ulaze na Prinsovo imanje u Mineapolisu, Pejsli Park. Takodje su vidjeni Prinsova sestra Tajka Nelson i zet Moris Filips, kao i vozila službe za ketering.

Stotine obožavatelja okupilo se ispred imanja gde je bezbednosna ograda prekrivena purpurim balonima, cvećem, natpisima o Prinsu. Muzičar je tu živeo i snimao svoju muziku.

Prins je u četvrtak nadjen mrtav u liftu svoje kuće. Lekari nisu uspeli da ga reanimiraju. Obdukcija je uradjena u petak, ali vlasti nisu objavili uzrok smrti uz navode da će za analizu biti potrebno više nedelja.

U saopštenu njegove predstavnice se ponavlja da je uzrok smrti muzičara nepoznat i da rezultati autopsije neće stići najmanje još četiri nedelje.

Prinsov pepeo će biti na privatnom mestu, dodala je ona i najavila da će “muzička ceremonija” biti priredjena kasnije.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike