najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Razvod doneo sreću: Gven Stefani i Blejk Šelton potvrdili vezu

Pre nekoliko dana razvela se od Gevina Rosdejla nakon 13 godina braka, a već neko vreme se priča kako je slavna pevačica Gven Stefani pronašla utehu u naručju takođe nedavno razvedenog Blejka Šeltona, što je napokon i potvrdio njen portparol.

Gven i Blejk su sudije su u američkoj verziji šou programa The Voice, a ubrzo nakon što su u kratkom razmaku oboje potvrdili da se razvode, krenuli su tračevi kako između njih dvoje postoji nešto više. Neimenovani izvori govorili su kako postoji hemija između njih dvoje, a nedavno su viđeni kako se zajedno provode za Noć veštica.

Da su Gven i Blejk više od prijatelja potvrdio je njen portparol, naglasivši kako su oni zapravo dugogodišnji prijatelji koji su tek nedavno započeli vezu.

Samo dan pre službene potvrde Gven se u jednom intervjuu našalila i na pitanje o odnosu sa Blejkom i upitala voditelja da li je to onaj kantri pevač, da bi kasnije kratko rekla kako trenutno ne želi da odgovori na to pitanje.

– Mislim da sam ti se dovoljno poverila, tako da na to neću odgovoriti. Ali mislim da je zgodan – priznala je slavna pevačica i dodala kako ih je “možda spojila televizijska kuća NBC”.

– Dvoje istovremeno razvedenih ljudi. Pomalo je ludo što smo u isto vreme prolazili kroz isto. Mislim da smo jedno drugom pomogli jer smo mogli da podelimo priču i da vidimo stvari i iz druge perspektive – izjavila je tada tajanstvena pevačica.

https://twitter.com/HuffPostEnt/status/662248719904018433/photo/1?ref_src=twsrc^tfw

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike