najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Rodila je identične trojke, kako ih razlikuje? (video)

Beki Alen, 23-godišnja majka iz Liverpula, donela je na svet identične trojke za šta je verovatnoća 1:200 miliona – sinove Roka, Romana i Roana.

Sama informacija da Beki nosi trojke bila je veliki šok za nju, a nakon što je došao i rezultat DNK testa i potvrdio da je reč o identičnim dečacima, njenoj sreći nije bilo kraja. Uprkos tome što su svi spekulisali da su deca začeta veštačkom oplodnjom, Beki tvrdi da je sve bilo prirodno i upravo zato je šansa da se tako nešto desi jedan na prema 200 miliona.

Ipak, novopečena mama tvrdi i kako nema problem da ih razazna, iako su isti.

Kada su bili novorođenčad, bilo je teško, ali nikada ih nisam pomešala. Svi imaju mladež kod obrva i dok je Romanov malo tamniji od ostalih, Roan ima jedan i na nozi pa ih tako pamtim. Doktori su ostali u čudu kada su videli da su identični i rekli mi za neverovatnu šansu da se to desi – kaže Beki.

Ona se porodila carskim rezom, a pre trojki na svet je donela ćerkicu Indijanu.

– Roan je najglasniji, uvek nešto viče. Roko je potpuno opušten, ali zna da se provodi, dok je Roman sebičan i ne želi da deli. Uvek idu na iste igračke i pokušavaju da dođu do njih pre svoje braće. Indijana ih obožava i nije nimalo ljubomorna, mada mislim da će joj biti teško odrastanje sa tri brata – rekla je ona.

Ova tri momka troše 130 pelena na nedeljnom nivou uz četiri kutije maramica, dok im mlečna formula traje oko dva dana, a mašina za veš konstano radi.

Njihov otac Lijam Terni ne živi sa Beki i decom, ali dolazi da pomogne koliko može, uz Bekinu sestru Loren, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike