Sumnja se na ubistvo: Preminula kćerka Vitni Hjuston

Bobi Kristina Braun, kćerka Vitni Hjuston, preminula je u 23. godini, a informaciju je novinarima potvrdila predstavnica porodice Kristen Foster.

Izjavila je da je Bobi preminula u nedelju, okružena članovima porodice i da je „napokon u rukama Boga“.

Bobi je 21. januara ove godine pronađena onesvešćena u kadi, a doktori su je stavili u medicinsku komu iz koje nije izašla. Nesreća je najverovatnije povezana sa prekomernim uzimanjem narkotika, rekao je neimenovani izvor a prenose američki mediji.

Bobi je bila jedina kćerka R&B pevača Bobija Brauna i pop dive Vitni Hjuston koja je 2012. pronađena mrtva u kadi jednog hotela u Los Anđelesu. Smrt njene majke takođe je povezana sa zloupotrebom kokaina.

Bobi Kristina je počela da nastupa zajedno sa majkom već kao šestogodišnjakinja, pevajući u duetu „My Love is Your Love“. Snimile su još jedan duet, „Little Drummer Boy“ za božićni album.

Hjuston i Bobi Braun su se borili sa zavisnošću i razveli su se kada im je kćerka imala 14 godina. Bobi Kristina je nakon majčine smrti dvaput primljena u bolnicu zbog psihičkih problema.

Prema pisanju američkih medija, smrt Bobi Kristine policija će tretirati kao ubistvo, a prvi osumnjičeni je njen dečko, Nik Gordon. Porodica je čak zabranila Gordonu da je posećuje u bolnici, a mediji pišu da je bio „izvan kontrole od tuge“ nakon što je saznao za njenu smrt.

Pročitajte još i:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.