U trendu

Surogat seks: oboren rekord!

Plastične lutke koriste se za seksualne odnose, a pored običnih lutaka u vidu žena, imate lutke u vidu životinja, leševa, mrtvaka, beba, dece, muškaraca svih oblina i vrelina, pa čak možete da kreirate za sopstveni novac šta god vi zamislite.

Ukoliko želite da imate seks sa vanzemaljcem koji ima rogove ili rep, kompanija će vam napraviti do detalja šta god vi poželelli.

Na najposećenijim sajtovima naglo je skočila prodaja kada su počele da se prodaju lutke dece 7-10 godina.

U svetu preko 30 miliona ljudi živi sa plastičnim leševima i ima redovne seksualne odnose sa silikonskim monsturmima, izjavila je jedna japanska kompanija koja se bavi ovom delatanošću preko 15 godina.

  • Prodaja nam nikada bolje nije išla, imamo svoj tim i viziju, i zadovoljavamo potrebe svojih klijenata. Ako bih vam rekao šta je ono što se trenutno najviše prodaje, to su lutke životinja, a najskuplji primerak nam je seks-lutka kobile, koja se pravi 3 meseca, u punoj veličini.

Krokodili, zmije, veštice, patuljci, bebe, jastuci, pa čak i tupi predmeti, zečevi u vidu silikonskih lutaka – prodaju se po paprenim cenama na internetu.

Neka se zapitaju žene kakve su kada muškarci radije polno opšte sa plastičnim kobilama nego sa njima…

Uključite se u diskusiju na Forumu Krstarice…

1 komentar
  1. Bejb

    Neka se zapitaju muškarci kakvi su oni sami kad to smatraju privlačnim.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike