najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Svrečanost dodele nagrada BET posvećena Prinsu

Ceremonija dodele godišnjih nagrada BET koje se dodeljuju istaknutim Afroamerikancima i pripadnicima drugih manjina u industriji zabave, ove godine je bila posvećena nedavno umrlom muziočaru Prinsu i prožeta politikom.

Stivi Vonder, Dženifer Hadson, Ruts, Šila I bili su medju zvezdama koje su nastupale na sinoćnoj ceremoniji u Los Andjelesu.

Umetnici su odali počast pevaču Prinsu, koji je umro 21. aprila. Stivi Vonder i Tori Keli su otpevali duet “Take Me With U” s Prinsovog albuma “Purple Rain”, a Dženfer Hadson je otpevala i tu naslovnu numeru.

Blok posvećen Prinsu završila je njegova saradnica Šila I desetminutnim kolažom Prinsovih pesama.

Tokom večeri su se učesnici od podsećanja na Prinsa okretali i politici, pominjući razne teme – od rasne nepravde do američkih predsedničkih izbora.

Glumac Džesi Vilijams, iz serije “Uvod u Anatomiju”, dobio je ovacije za govor koji je održao pošto je  nagradjen za humanitarni rad.

On je zatražio jednaka prava za sve, pozvao na kraj policijske brutalnosti prema crncima, i založio se za to da belci prestanu da prisvajaju crnu kulturu.

R&B umetnik Ašer nastupio je u majici na kojoj je pisalo “Don’t Trump America”. Ime republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa na engleskom znači “pregaziti”.

Voditeljka Trejsi Elis Ros rekla je da podržava kandidatkinju Demokrata Hilari Klinton, i podsetila je gledaoce da glasaju.

Kada je zvezda Taradži P. Henson dobila nagradu kao najbolja glumica, pozvala je publiku da glasa protiv Trampa.

Nagradu za glavnu mušku ulogu dobio je Majkl B. Džordan, a Samjuel El Džekson nagradu za životno delo.

Bijonse je dobila nagradu za video godine, i izbor gledalaca za pesmu Formation, dok je Drejk nagradjen za najboljeg muškog hip-hop umetnika i najbolju grupu.

Novajlija Brajson Tiler dobio je nagradu kao nabolji R&B umetnik, i kao najbolji mlad umetnik.

Na ceremoniji je odata počast i nedavno umrlom bokseru Muhamedu Aliju.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike