najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

U strogoj tajnosti: Venčali se Lijam Hemsvort i Majli Sajrus?

Tek što su se pomirili pre nekoliko nedelja, glumac Lijam Hemsvort i pevačica Majli Sajrus malo su ubrzali stvari.

Prvo je ona odmah vratila verenički prsten na ruku, zatim se uselila u njegovu kuću, a sada je par navodno rekao i „sudbonosno da“.

Navodno se venčanje održalo u Australiji tokom novogodišnjih praznika, a radilo se vrlo intimnoj i romantičnoj ceremoniji na plaži. Zanimljivo je da je u to vreme cela porodica Hemsvort bila u rodnoj Australiji, a i sama Majli je objavila sliku sa dočeka Nove godine, okružena slavnom braćom i njihovim ženama.

I dok su obožavatelji mislili kako se par samo ponovo verio, oni su najbližim prijateljima otkrili kako su se zapravo već venčali.

Iako još uvek nema nikakve potvrde da su tračevi istiniti, navodno je takvo venčanje bilo Lijamova želja, jer da se kontroverzna pevačica pitala, to bi preraslo u divlju žurku.

Otkad se pomirila sa jednim od najpoželjnijih neženja u Holivudu, potpuno se smirila pa je prestala istovremeno da zabavlja i šokira javnost svojim neukusnim ispadima.

Navodno je Liam uz pomoć braće organizovao čitavo venčanje. pa je mlada pevačica dolaskom u Australiju došla na gotov čin, ali se čini da nije imala apsolutno ništa protiv. Inače, Majli je bila ta koja je 2013. godine prekinula veridbu sa holivudskim zavodnikom, ali se čini kako ga nikada nije prebolela, iako je bila i u višemesečnoj vezi sa sinom Arnolda Švarcenegera, Patrikom.

„On zna da je to bio samo deo odrastanja i pronalaženja sebe, pa se povukao i pustio je da se iživi“, prenose američki mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike