U trendu

Jeftin napitak UBIJA salo: Tajna je u jednom efikasnom sastojku

Pijte ga svako veče, rezultati su NEVEROVATNI

Suvišni kilogrami se najčešće neravnomerno raspoređuju po figuri, u kritične zone obično spadaju butine, zadnjica i bokovi, a poznato je i da se s godinama salo pretežno taloži na stomaku.
Najčešće rešenje – fizička aktivnost i dijete, obično ne daju brzo rezultate, gotovo je nemoguće otarasiti se sala baš sa određenog dela tela. U tome vam mogu pomoći napici koji ubrzavaju sagorevanje masnoća, a koje je vrlo lako napraviti kod kuće.

Ovi napici po pravilu sadrže jeftine sastojke koji se lako mogu pronaći u svakoj radnji, a pomoći će vam ne samo da se otarasite suvišnih kilograma, već i da očistite telo od toksina.

Nekoliko korisnih saveta

Napici koji sagorevaju masnoće se pripremaju neposredno pre uzimanja, jer samo tako zadržavaju sva korisna svojstva. Za pripremu koristite samo ledenu vodu, ova temperatura će isprovocirati telo da potroši maksimalnu količinu energije za varenje.

Bitno je i da nikada ne koristite gaziranu vodu.

Dok pijete ove napitke veoma je važno da ne jedete fermentisane mlečne proizvode sa niskim sadržajem masti. One inhibiraju organizam da sagoreva masti.

Tajni sastojak ovog pića je limun čiji sok povećava efikasnost sagorevanja masti.

Sastojci:

velika količina peršuna
1 kašičica jabukovog sirćeta
1 kašičica cimeta
1 kašika nastruganog đumbira
limun
pola litra vode

Priprema:

Sve sastojke staviti u blender i dobro usitniti da se dobije gusta smesa. Dodati im ledenu vodu i popiti pre spavanja. Ujutru ćete se već osećati lakše, izbacićete sav višak vode iz tela, a masti će početi da se tope. Pijte ovaj napitak svako veče mesec dana i rezultati će biti više nego vidni. Salo sa kritičnog središnjeg dela će se u velikoj meri istopiti, a stomak će biti ravan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)