U trendu

Lični trener slavnih ličnosti otkiva: Ovo je ključna stvar za skidanje kilograma

Lični trener slavnih Don Saladino rekao je da tajna gubitka težine nije redovno vežbanje ili držanje dijete već da je nabitnije da svaku noć spavate najmanje sedam sati.

„Spavanjem popravljamo naše hormone koji nam omogućavaju da optimano funkcioniramo tokom vežbanja. Kada pravilno i dovoljno spavate imate više energije i zato ste aktivniji tokom dana. Prema tome, pobrinite se da svake noće budete u krevetu oko devet sati“, rekao je Don Saladino.

Ispričao kako je jedan njegov klijent svaki dan spavao sat vremena duže i na taj način je (jer nije imao nikakvih drugih promena u svakodnevnoj rutini) smršao 10 kilograma.

„Pre nego upitam za stres, način ishrane i vežbanje sa svojim klijentima popričam o snu“, rekao je.

Ipak, u slučaju da želite izgledati poput Blejk Lajvli ili Rajana Rejnolds bitno je da shvatite da je san veoma bitan, ali ne i dovoljan. Zbog toga Saladino ima prilično jednostavne prehrambene predloge za one koji žele izgledati poput holivudskih zvijezda.

„Predlažem da izbegavate beli šećer, belo brašno i beli hleb. Volim ljude koji ne konzumiraju pšenicu, ali ako to nekome nije realno onda se pšenica zadržava. Isto je i sa mlečnim proizvodima jer više volim da ih ne konzumirate“, rekao je, a prenose mediji.

Napišite komentar