U trendu

CarGo: Uskoro lansiranje super aplikacije za više usluga

BEOGRAD – Kompanija CarGo saopštila je da uskoro lansira novu super aplikaciju koja će omogućiti korisnicima da u okviru jedne aplikacije biraju između više usluga.

Kako se navodi to će korisnicima otvoriti neograničen broj sadržaja na samo jedan klik.
Direktor kompanije CarGo Tehnolodžis Vuk Gubernić rekao je da inženjeri te kompanije ubrzano rade da integrišu više usluga koje potpuno pomeraju granice.

„Ovo je prva aplikacija tog tipa u Jugoistočnoj Evropi. To znači da će naš novi operativni sistem služiti kao platforma za više usluga u okviru jedne krovne aplikacije“, rekao je on.

Dodao je da su već spremili neke novine unutar aplikacije, kao što je lakši odabir same usluge i kvaliteta vozila naših partnera.

„Međutim, ono što se očekuje je potpuno revolucionarno – CarGo 2.0. Čeka nas zanimljiva jesen“, najavio je on.
Plan CarGoa je da se u narednom periodu dodatno ojačava flota i uvede mogućnost bržeg odabira usluge.

“Septembar je uvek izazovan jer već velika potražnja postaje još veća. To je naročito primetno u špicevima, večernjim satima i vikendom. Naravno tu je i polazak u školu, a mi pružamo uslugu velikom broju roditelja koji biraju nas za svoju decu“, rekao je Guberinić.

Istakao je da su to razlozi da se kapaciteti CarGoa iz dana u dan povećavaju.

„Plan je da u narednom periodu dodatno ojačavamo flotu, o tome ćemo vas uskoro obavestiti“, rekao je on i dodao je potreban i dodatni oprez zbog situacije sa korona virusom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.