U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 30. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 30. septembar 2021. godine, pišu o epidemiji korona virusa, situaciji na severu Kosova a bave se i drugim društvenim i sportskim temama.

ALO – „Najmladji pacijent ima 20 godina, sa teškom je kliničkom slikom i nevakcinisan“, o stanju u KBC Zvezdara i epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

BLIC – „Gde smo pogrešili, naša zemlja ima najviše zaraženih u Evropi“ o situaciji sa korona virusom u Srbiji. „Fon der Lajen: Došla sam da vas ohrabrim, želimo vas u Evropi“, o evropskim integracijama Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – „Niko živ nezna gde su Djokići“ o porodici iz Aleksinca koja je nestala. „Ako treba, udvaraću se Jokiću“, o novom selektoru košarkaša Srbije, Svetislavu Pešiću.

DANAS – „Krizni štab kao da štrajkuje mesecima“, o situacija sa korona virusom u Srbiji. „Vučićevo zdravstveno stanje – od srčanih problema do premora“, o tome šta je sve javnost čula o zdravlju predsednika Srbije.

KURIR – „Rat špijuna u Srbiji“, o obaveštajcu CIA koji je iz Srbije povučen zbog „havanskog sindroma“.

INFORMER – „Moliću Jokića da igra“, izjava novog selektora košarkaške reprezentacije Srbije Svetislava Pešića.

POLITIKA – „Više predloga na stolu, bez konačnog dogvora“, o tehničkom dijalogu u Briselu o krizi na severu Kosova. „Kovid pozitivni šire zarazu u javnom prevozu “ o situaciji sa korona virusom u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – „Sin bivšeg gradonačelnika lomio izlog naprednjak“, o sinu funkcionera Narodne stranke Borislavu Novakoviću koji je razbio izlog Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.