U trendu

Naslovne strane za sredu, 22. septembar 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu pre svega o zbivanjima na prelazima na severu Kosova i nastupu predsednika države Aleksandra Vučića, kao i o situaciji sa epidemijom korona virusa.

ALO – „Dudu ispratio tim snova“, list piše o sahrani košarkaškog trenera Dušana Ivkovića.

BLIC – Kosovski specijalci i dalje na prelazima „Usijanje na severu Kosmeta“. O sahrani legendarnog košarkaškog trenera „Cela bivša Juga ispratila Dudu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O dešavanjima na prelazu Jarinje „Poslali i ‘vojsku’ u obračun sa Srbima“. Povodom povećanja broja zaraženih korona virusom list piše da se čeka odluka Kriznog štaba o novim merama „U kafane samo sa kovid propusnicom“.

DANAS – Ćerka firma kompanije Rio Tinto nudi donacije školama u Krupnju „Briga za djake ili borba za rudnik“. Reportaža iz dnevne bolnice za hemoterapiju u Vranju „Teška paralelna borba protiv kancera i korone“.

INFORMER – „Nema pregovora dok se ROSU ne povuče sa severa“, list prenosi obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

KURIR – „Odgovor“, o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom dešavanja na severu Kosova. „Lov na škaljarce“, list piše o istrazi protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka.

POLITIKA – „Odbio sam predlog Kvinte i EU, sit sam politike svršenog čina“, izjavio je predsednik države Aleksandar Vučić. „Evropa je frustrirana Bajdenom koliko i Trampom“, o zbivanjima na medjunarodnoj političkoj sceni.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o situaciji u vezi epidemije korona virusa „U Austriji umre jedan u Srbiji 40 ljudi dnevno“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.