najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Evo kako seks utiče na muškarce

Da biste bili mladoliki i da biste bili u stanju da vodite zdrav seksualni život, važno je da promenite način života.

Bilo da ste mladi ili stariji, važno je kako se ponašate i kako razmišljate. Važno je ići redovno na lekarske kontrole, razmišljati na pozitvan način, redovno se baviti sportom i hraniti se zdravo.

Pod zdravom ishranom podrazumeva se da ne jedete jako začinjenu hranu, da unosite puno voća, povrća, izbegavate masno, gazirano i puno kafe. Da biste se osećali bolje, aktivnije i mlađe, važne su tri stvari: sport, bogat seksualni život i bogat društveni život.

Jako je bitno da ste poslovno aktivni. Uspeh u poslu izuzetno je jak stimulans koji može pozitivno da se odrazi na vaš seksualni život. Ukoliko zarađujete dosta, zadovoljstvo samim sobom pomoći će vam da se osećate sigurnije, a samim tim i poželjnije.

Jedite i spavajte uvek u isto vreme. Organizam ima svoj ritam koji treba pratiti. Ukoliko konstantno menjate vreme jela i spavanja, to na organizam može delovati pogubno.

Kada vam je potreban afrodizijak, jedite kukuruz. Ova namirnica je sjajan i jeftin afrodizijak: održava nizak nivo serotonina – najvećeg neutroprenosioca želje za platonskom ljubavlju. Serotonin smiruje i može da uguši eros. Jedite kačamak (od kukuruznog brašna), jer će vas potpuno razbuditi. Naučnici tvrde da kukuruz doprinosi stvaranju neograničene seksualne želje.

U redu afrodizijaka nalaze se: med, orasi, čokolada, ostrige…
Veoma je bitna i atmosfera koju ćete stvoriti za sebe i partnera (partnerku).

Pokušajte da uvek vodite ljubav na drugačiji način i na drugačijem mestu. Dajte mašti slobodu.

Ne zaboravite – redovan seks veoma je bitan za zdravlje, kako fizičko, tako i mentalno.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike