U trendu

Anketa ih razotkrila: Evo koliko žene vole grupni seks i voajerizam

Muškarci su se od pamtiveka trudili da od svojih partnerki pa i od drugih žena saznaju da li im se dopadaju iste ili makar slične stvari i igrice u seksu.

Žene bi obično prevrtale očima i naglas govorile da su im seksualna pomagala, ostvarivanje fantazija i sl. „gadna stvar“ i da tako nešto ne bi mogle čak i u braku. Međutim, kada se pojave ankete na raznoraznim muško-ženskim portalima, sve maske padaju i pod plaštom diskrecije, čitaoci otkrivaju šta zaista vole i žene u seksu.

Dve poslednje mini-ankete koje su sprovedene na uticajnim američkim portalima za žene pokazale su da se žene potajno nadaju da makar jednom u životu probaju grupni seks, a dominaciju čak i češće od toga.

Čak 65 posto dama priznalo je da im je grupni seks na prvom mestu liste fantazija u seksu, a čak 32 posto je priznalo da su na neki način i učestvovale u orgijama, makar posredno.

Jedan broj žena naglasio je da bi volele da im se u životu makar jednom dogodi trojka, sa dva muškarca, nikako sa još jednom ženom.

Foto: Pixabay/madeinitaly

Procenat kada je o dominaciji i drugim oblicima egzibicionizma reč, još je veći.

Oko 72 posto žena mašta o tome da ih partner vezuje i da sve bude fizički u njegovim rukama, dakle sva kontrola u seksu. Neke od tih žena priznale su i da ih je jako uzbudilo kada su imali toliko divlji seks sa partnerom da su posle toga imale osećaj kao da su učestvovale u tuči koliko ih je telo bolelo.

Voajerizam je takođe nešto o čemu žene maštaju – 54 posto žena bi da budu posmatrane ili da one posmatraju, a 22 posto njih to i čini privatno.

 

1 komentar
  1. Blajbi

    Zene su u seksu POHOTNIJE nego muskarci i imaju vise fantazija. Samo ne zele da se otkriju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike