U trendu

Gospodar njenih misli (2)

Stara dobra fotografija

Misliće na vas sve vreme ako joj poklonite zajedničku fotografiju koju može čuvati u tašni ili novčaniku. Bićete sa njom gde god da se nalazi. To je posebno efikasno ako je vaša dama šoping manijak. Svakog puta kada se dohvati novčanika, baciće brz pogled na vas. Pošto je fotografija relativno jednostavan „podsetnik“, preporučljiv je dodatni poklon. Darujte joj lepo penkalo ili dobar ruž – bilo šta što nosi sa sobom i često koristi; čak i najosnovnije stvari mogu poslužiti vašem cilju.

Tople noći s vašim potpisom

Izaberite neku slatku pidžamu za nju. To ne mora biti luksuzan poklon – potražite udobnu varijantu koja je prijatna za upotrebu. Većina žena voli takve kombinacije u krevetu, kad već vi niste tu da je zagrejete. Ako znate da se to ne dopada vašoj dragoj, dajte joj nešto vaše što može često da nosi, recimo, šal ili košulju. Ako je to nešto što često nosite, verovatno će joj tragovi vašeg parfema biti vrlo ugodni u trenucima samoće.

Poslovni podsetnik

Jedan od najoriginalnijih načina da se uvek nađete u njenim mislima i održite nivo interesovanja (bez obzira na to da li ste u gradu ili ne) jeste to da joj poklonite podsetnik. Naravno, biće zbunjena pošto joj dajete lep, mada ne previše romantičan, poklon. Shvatiće o čemu je reč ako budete dodali poruku kraj određenih datuma za celu godinu. Ispišite kratke poruke za godišnjicu, vaše rođendane i druge važne dane.

Kućni ljubimci

Ako pretpostavljate da bi želela kućnog ljubimca, pretvorite njenu želju u stvarnost ukoliko iskrsne takva mogućnost. Naravno, nemojte joj poklanjati koker španijela kao iznenađenje – biće više zatečena nego prijatno iznenađena. Odlučite se za zlatnu ribicu. Obezbedite i sve što je potrebno za negovanje ljubimca (da ne bi morala da investira u poklon koji ste joj dali) i nadenite mu slatko ime, možda svoje. Obratite pažnju – ljubimac je pravi izbor samo ako ste sigurni da može i da želi da ga zadrži. To je divan način da prebrodi usamljenost dok ste odsutni.

Isto, ali malo drugačije

Možda je poklanjanje ruža nezaboravno, ali pokažite svu svoju veštinu darovanja originalnih poklona i zaobiđite klasične načine; možete učiniti mnogo toga, u zavisnosti od situacije. Odlazite na duže vreme? Neka joj dugotrajno cveće isporuče na vratima. Želite da joj zbilja nedostajete? Ostavite dugačko ljubavno pismo sakriveno u buketu. Bez obzira na to kud idete i na koliko dugo, cveće je sjajan poklon i ona neće moći da dočeka vaš povratak.

Ne morate biti ljubomoran tip niti momak koji voli da kontroliše. Razumljiva je i prirodna vaša želja da devojka stalno misli na vas dok ste odsutni. Isprobani pokloni ili sjajna iznenađenja – svejedno, sigurno je da će sve vreme misliti na vas.

Naravno, ako sve navedeno propadne, uvek joj možete pokloniti plišanog medu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike