najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kad on nije raspoložen

Česta je priča da su muškarci uvek raspoloženi za seks. Možda ne mogu baš uvek (recimo, kad popiju previše), ali oni su uvek raspoloženi. Kao što verovatno znate, to nije tačno – niti su žene uvek raspoložene za seks, niti su to muškarci. Ženski izgovori kad im nije do vođenja ljubavi jesu predmet viceva ("boli me glava" i slično), ali, mada će i muškarci nekad jednostavno priznati da im nije do vođenja ljubavi, ili mrzovoljno odbiti, često im ponos ne dopušta da to direktno kažu.
Posledica toga bude vođenje ljubavi u kome on samo čeka da se sve završi – nimalo prijatna situacija. Ipak, mada će muškarac relativno retko direktno reći da u tom trenutku zaista nije raspoložen za vođenje ljubavi (što može biti iz najrazličitijih razloga, koji ne moraju imati nimalo veze s tim da ih partnerka više ne privlači ili da je više ne vole), postoje znaci (ruku na srce, ne preterano suptilni) kojima će on signalizirati da bi te večeri najradije radio nešto drugo, ili ne bi radio ništa. Dakle: kako prepoznati da on nije raspoložen?
Počnete zavodnički da se skidate, a on vam postavi pitanje o najznačajnijem događaju u vašem detinjstvu. Ne, to nije nikakva suptilna taktika zavođenja s njegove strane – on ne želi da nastavite sa zavođenjem.
Upravo se spremate da "pređete na stvar". Njemu zvoni mobilni. Vidi da ga to zove majka – i javlja se. To je definitivno znak da mu nije do vođenja ljubavi – majka je poslednja osoba na svetu sa kojom bi muškarac raspoložen za seks želeo da razgovara. U stvari, ako je on raspoložen za seks, a vi niste, jedan od najbržih načina da ga "ohladite" jeste da počnete razgovor o njegovoj majci.
Kažete mu nešto "zapaljivo", tipa "gorim od želje da ti strgnem odeću", a on vas mirno pita čemu žurba kad je cela noć pred vama. Hm, baš i ne zvuči kao da je pun entuzijazma, zar ne?
Nabavite novi seksi donji veš. Dok mu ga ponosno pokazujete (na sebi, naravno), pita vas da li ste sigurni da je teget prava boja za vas. Muškarac koji gori od želje za vama neće konstatovati ni vaš donji veš ni koje je boje – požuriće da ga skine.
Još jedan, krajnje jasan znak (mada će ga od toga toliko biti "blam" da nema teoretske šanse da prizna da u tom trenutku jednostavno nije raspoložen): zaspi dok se igrate njegovim "ponosom".
Šta uraditi kad vidite da nije raspoložen? Zavisi od vaše procene, šta bi u tom trenutku bilo bolje po vas oboje: da još malo pokušate da ga oraspoložite – ili da se jednostavno obmotate oko njega i da ga pustite da se naspava (ili šta već zaista želi da radi u tom trenutku).

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike