Nije još bio u ozbiljnoj vezi…

Na nekom zanimljivom (ili dosadnom) mestu upoznale ste interesantnog muškarca. Šarmantan, veoma zabavan, vreme je tako brzo proletelo u razgovoru s njim, vrlo brzo ste se zajedno smejali i osećali ste se krajnje opušteno… Ne, nema devojku ni ženu. Zapravo, spomenuo je, onako usput, da još nikad nije bio u ozbiljnoj vezi. Pomislile ste kako je to baš slatko, kako je stvarno lepo što je tako iskren, i odmah počele da zamišljate sebe zauvek srećne sa njim, u lepoj kućici, okružene gomilom vesele dečice ili već nešto slično.
Kada muškarac kaže kako nije još bio u ozbiljnoj vezi, žena je sklona da tome da skriveno značenje tipa "jao, ja mu se stvarno dopadam, on bi voleo da pokuša ozbiljnu vezu sa mnom". Slatka misao, ali ako vam to kaže isto veče kad ste se upoznali ili na prvom sastanku, zaista nije verovatno da je to ono što je mislio. Žao nam je da vas razočaramo, ali "nikad nisam bio u ozbiljnoj vezi" najčešće znači "nisam spreman da se vezujem", naročito ako se radi o mlađem muškarcu.
Naravno, to ne znači da ga smesta morate odbiti, niti da treba pobeći od takvog muškarca. Ukoliko ni vi niste spremni za vezivanje, sa takvim muškarcem vam može biti veoma lepo, možete se lepo provesti zajedno i, nakon nekog vremena, rastati se bez teških reči i svađa. Plus, nikad se ne zna – može se desiti i da vam bude toliko lepo zajedno da, pre nego što to i primetite, shvatite da ste zajedno već jako dugo i da zaista uživate jedno s drugim.
Ukoliko čeznete za nekim sa kime ćete se skrasiti, pa, možete pokušati vezu sa ovakvim muškarcem, ali nemojte mnogo očekivati. Jeste, moguće je da se veže za vas i da reši da ostane s vama, ali, iskreno rečeno, nije baš verovatno. Ako se on ne oseća spremnim za dugu vezu, a oseti da počinje da se vezuje za vas, najverovatnije je da će se uplašiti i pobeći. Nije sigurno i šansa za dugu i lepu vezu uvek postoji. Ipak, za početak pazite da ne spominjete ni decu, ni brak, ni svoje udate prijateljice. Neobavezan odnos je sa ovakvim muškarcem najbolji, bar za početak, a posle (ako bude nekog posle), ko zna?

Ostavite komentar