U trendu

„Ostavila sam muža i sada sam srećna sa mlađim muškarcem“

Da ljubav ne pita za godine, iskusili su već mnogi, a takvo iskustvo iz prve ruke podelila je blogerka Kendra Malori. Kendra se udala mlada i tokom života shvatila da je sa pogrešnim muškarcem. Sve se promenilo kada je upoznala prijatelja svoje mlađe sestre.

– Mark i ja počeli smo da se zabavljamo dok smo bili vrlo mladi. Kada smo se upoznali, ja sam bila 20-godišnjakinja sa očajničkom željom da bude voljena. Mark je bio 30-godišnji konobar koji mi je pisao pesme i koji mi je iskazivao ljubav putem kasnih SMS-ova. Kada mladoj devojci sa krhkim egom stalno govorite da je lepa i super, ona će se zaljubiti i udati za tu osobu – ispričala je Kendra.

Otkrila je kako joj je s godinama samopouzdanje raslo, a veza sa Markom prerasla je u svakodnevne svađe. – Počela sam da dobijam napade panike od pomisli da ću sa njim ostati zauvek – rekla je.

– Naša veza došla je do tačke u kojoj sam izbegavala da budem sama s njim, a bilo mi je zlo od pomisli da njegova koža dodiruje moju. Većinu noći provodila sam na kauču, a ujutro bih izmislila neko objašnjenje zašto nisam došla u krevet – otkriva ova blogerka.

Ispričala je kako se kod njih privremeno uselila njena sestra tokom zimskih praznika na fakultetu, a česti gosti bili su i njeni prijatelji. – Dogodilo se da je jedan od sestrinih prijatelja Šon, muškarac za kog sam se kasnije udala. Njega poznajem otkad mu je bilo 15 godina. Često je bio kod nas na porodičnim večerama i uvek sam primećivala da je sladak, ali nikad ništa više od toga – rekla je Kendra i dodala da se Šon, koga neko vreme nije viđala, pretvorio iz dečaka u 18-godišnjeg muškarca. Njoj je tada bilo 25.

– Bio je visok, crn i zgodan. Tamnoput sa tamnim očima i osmehom koji bi osvetlio i najmračniju prostoriju – ispričala je Kendra i dodala da je suprug, koji je radio kao konobar, često odsustvovao od kuće. Zbog toga se često družila sa sestrom i njenim prijateljima. Mnogo puta ona i Šon znali su dugo da razgovaraju i da se šale kad su ostali oko njih već zaspali.

– Osećala sam se kao manijak. Bilo mi je 25 i tek sam završila fakultet, a njemu je bilo 18 i tek je završio srednju škole. Naša povezanost bila je velika i punila me novim životom – rekla je Kendra.

Kendra i suprug Mark gadno su se posvađali za Novu godinu, a ona mu je onda rekla da mora da ode i to zauvek.

– Plakao je dok je pakovao torbe, a ja sam ga nestrpljivo gledala i pitala se šta u tom trenutku radi Šon. Dve noći kasnije Šon i ja smo se prvi put poljubili. Bili smo nerazdvojni. Završila sam svoju vrlo obiljnu vezu da bih nastavila strastvenu sa 18-godišnjakom – rekla je.

Kad je Mark saznao za Šona, bio je ljubomoran i slao je Kendri ružne poruke, nazivajući je raznim imenima i govoreći joj da potraži pomoć. Ali, Kendra za to nije marila, prenosi Hafington post.

Nakon nekoliko divnih nedelja, Šon se pridružio mornarici pa se njihova veza narednih dve i po godine nastavila na daljinu. Otkrila je da to nije bilo lako i da je bilo bolnih trenutaka, ali da su se uvek na kraju vratili jedno drugome.

– I nakon tri godine veze napokon sam dala otkaz i preselila se u San Dijego i udala se za Šona. On je to od mene tražio. Mnogi su svašta mislili o mojoj odluci i još uvek nas čudno gledaju zbog razlike u godinama. Ali ja sam srećna. Šon je moj najbolji prijatelj sa kojim kasno uveče gledam filmove, moj najveći obožavalac, najiskreniji kritičar, osoba koja čuva moje tajne i ljubav mog života – napisala je Kendra na svom blogu.

1 komentar
  1. Djoka

    Ganutljivo rasplakaću se. Buaaaa…….

Napišite komentar